LEAC DE CRIZĂ – Lumea lui Caragiale recreată de actorii Teatrului Național Iași
1 May 2020
AUDIO. TEATRU RADIOFONIC PENTRU COPII. Micul prinţ de Antoine de Saint Exupery
2 May 2020

AUDIO. TEATRU RADIOFONIC PENTRU COPII. Un vis extraordinar de Walt Disney

Creatorul lui Mickey Mouse, Pluto, Goofy si Donald Duck, dar si unora dintre cele mai celebre filme din lume, castigator a 22 de Premii Oscar, Walter Elias Disney a fost regizor, producator, animator, scenarist si in acelasi timp antreprenor.

The Wald Disney Company, infiintata in 1923, este una dintre cele mai mari companii de productie din lume, avand ca mascota oficiala, de la infiintare si pana astazi, pe vesnic tanarul Mickey Mouse. Studioul a transformat povestile clasice in filme de desen animat si apoi in filme de lungmetraj, cucerind iminile tuturor.

“Toate necazurile pe care le-am avut,  toate supararile si obstacolele  m-au intarit…Poate nu-ti dai seama atunci cand ti se intampla, dar sa ti se intoarca spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine” (W. Disney)

Increderea in fortele proprii poate atrage implinirea “Unui vis extraordinar”.

Dramatizarea: Mioara Târzioru. Regia artistică: Cristian Munteanu. În distribuţie: Alexandrina Halic, Paula Rădulescu, Ruxandra Sireteanu, Jeanine Stavarache, Dan Condurache, Corado Negreanu, Carmen Galin, Mitică Popescu, Constantin Dinulescu, Radu Panamarenco, Mircea Albulescu, Elena Nica Dumitrescu, Sergiu Demetriad, Cicerone Ionescu, Aurelian Georgescu. Regia de studio: Rodica Leu. Regia muzicală: Romeo Chelaru. Regia tehnică: ing. Tatiana Andreicic. Înregistrare din anul 1988.

http://www.eteatru.ro/#art/un-vis-extraordinar-de-walt-disney/1723441