Un voiaj în inima homofobiei – spectacolul “Căpcăuni/Ogres”, realizat de Eugen Jebeleanu la Théâtre Ouvert din Paris, se joacă în cadrul Platformei Internaționale de Teatru București #4
10 October 2017
Teatrul Odin – prezent în cadrul Festivalului Eurothalia
10 October 2017

Aventurile lui Alice în Țara Minunilor, producția The Royal Ballet se vede la Happy Cinema

Pe 29 octombrie de la ora 16:00, Happy Cinema București îi așteaptă pe cei mari și pe cei mici la Aventurile lui Alice în Țara Minunilor.

 

Aventurile lui Alice in Tara Minunilor a avut prima reprezentație în 2011, în regia lui Christopher Wheeldon și propune un spectacol total: o explozie de culoare, magie scenică și coregrafie inventivă și sofisticată. Muzica lui Joby Talbot combină sunete din muzica contemporană cu melodii emoționante desprinse din spectacolele  de balet ale secolului 19. Debordând de imaginație, decorurile lui Bob Crowley impresionează de la prima privire prin prin elemente de la desen și păpuși până la proiecțiie realizate special pentru ca Țara Minunilor să fie cât mai reală posibil.

Alice întalnește o serie de personaje extraordinare și ușor de recunoscut de întreaga familie – printre ele se numără Regina de Inimă Roșie, Iepurele Alb sau Pălărierul Nebun, spectacolul fiind inspirat din mult iubita carte a lui Lewis Caroll, autorul poveștii devenind chiar  el un personaj.
La o petrecere în gradină, într-o după-amiază însorită, Alice este surprinsă să îl vadă pe prietenul părinților ei, Lewis Carroll, transformându-se într-un iepure alb. Cand ea îl urmează în adăpostul său, lucrurile devin din ce în ce mai interesante.  Alice se aventurează prin Țara Minunilor, unde întâlnește nenumarate creaturi neobișnuite care îi stârnesc confuzia și o provoacă să găsească ieșirea din cele mai stranii situații și să își continue drumul. În final, Alice se trezește dar oare chiar totul a fost un vis?
Durată aproximativă: 2 ore 50 minute, spectacol în trei acte, cu două pauze

Coregraf: Christopher Wheeldon
Muzica: Joby Talbot

Scenografia: Bob Crowley

Trailer: https://youtu.be/iACvO66O-Q4

Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online prin Cinemagia si iabilet.ro, Eventim.

 

Website: www.happycinema.ro

 

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti