Galeria Anca Poterașu prezintă la Miami prima expoziție internațională a artistei Megan Dominescu
1 December 2021
Recomandări culturale joi, 2 decembrie 2021
2 December 2021

Carla’s Dreams: “Muzica nu e uzină”

Sursa foto: Carla's Dreams. Global Records

Proiectul Carla’s Dreams s-a născut în Republica Moldova, dar s-a dezvoltat apoi în România și s-a extins cu ajutorul mediului online și în alte țări. Sunt deja 9 ani de când milioane de oameni se bucură de creațiile lor care combină foarte multe stiluri muzicale.
Dacă ascultăm cu atenție și mai puțin superficial, descoperim despre textele melodiilor Carla’s Dreams că nu sunt întotdeauna doar ceea ce par. De foarte multe ori, acestea ascund mesaje destul de dure din realitățile noastre actuale care pot fi decodate.
Membrii trupei Carla’s Dreams au știut cum să își păstreze de-a lungul anilor autenticitatea și chiar dacă s-au cam săturat de machiaj, își respectă promisiunile și principiile de viață și de proiect pe care și le-au facut în urmă cu cei 9 ani.
Despre proiect, dar și despre viața în România și în Republica Moldova, Andra Petrariu, realizatoarea emisiunii Orașul Vorbește, a povestit cu Sergiu, solistul trupei Carla’s Dreams, care spune despre el că “nu este un profund patriot, dar nici un cosmopolit”.