Povestea creierului, discuție cu profesorul de neuroștiințe Alexandru Babeș și Bogdan Popescu, medic neurolog. Moderator: Vlad Zografi
27 October 2021
Două centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în București
28 October 2021

Dimensiunea științifică a artei: Mihaela Ion – Creative Night Talks – Arta în parteneriat cu știința este un concept ”pe val”

 

Conferinţele online “Creative Night Talks”, curatoriate de Asociaţia Atelierul de Creaţie, la iniţiativa Mihaelei Ion, începând cu august 2020, propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, din domeniul industriilor creative şi culturale.

Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă. Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar.

Din luna septembrie 2021, a început sezonul de toamnă Creative Night Talks cu accent pe industriile creative şi culturale din Timişoara, cu cofinanţare din partea Primăriei Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara.

Interviu cu Mihaela Ion – manager cultural

Realizator Mihaela Ghiță