Tzitzi și Poc se mută on-line
21 April 2020
Dilemele etice în timpuri de pandemie – ”Toate exercițiile de manual sunt în fața noastră (dar) dintr-o dată realizezi că nu ești în situația (să te întrebi) ce decizii ai lua dacă ai fi acolo, dintr-o dată realizezi că ești acolo.”
21 April 2020

Dimensiunea științifică a artei – Profesorii trăsniți, în direct, pe internet – ep 3

Profesorii trăsniți transmit zilnic, în direct, experimente și curiozități din lumea științei, de acasă.

Să fii mamă, actriță dar și profesor trăsnit nu este ușor, Roxi Foxi, pe numele ei Roxana Maria Condurache le face pe toate, inclusiv rubrica zilnică de ”Mituri și adevăruri din știință” din transmisiile live de pe canalul youtube ”Profesorii trăsniți”.Invitatul special al rubricii noastre de azi este Noa, fiul de 4 ani al Roxanei Condurache, care are s-a autointitulat Newton junior.

De la actriță până la misionar al educației pentru știință nu este decât un pas, pe care Roxana l-a făcut cu hotărâre.

Canalul Profesorul Trăsnit și experimentele profesorilor trasniti sunt compuse din activități pentru copii și adolescenți cu sute de experimente atent selectionate și organizate pe discipline. 

Canalul este inițiativa Asociației Fascination în parteneriat cu Fun Science România și televiziunea de programe științifice Da Vinci Learning. Aceste programe sunt prezentate de o echipă condusă de Andreea M. Stoica prin personajul mult indrăgit  Spooky “PROFESORUL TRĂSNIT”.

Interviu prin zoom.us

cu Roxana Maria Condurache și fiul ei Noa

Realizator Mihaela Ghiță