Kent Jones – curator la American Independent Film Festival
17 April 2018
Mihai Ispirescu – 50 de ani de la debutul dramaturgic pe scena Teatrului Nottara
18 April 2018

Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”

Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, organizat de Teatrul de Păpuși ”Prichindel”  din Alba Iulia și Consiliul Județean Alba, ajunge la cea de-a 13-a ediție și se va desfășura în perioada 7 – 13 mai 2018.

Această ediție este una specială pentru că se desfășoară sub semnul Centenarului – Alba 100,  pentru că deschidem festivalul cu cel mai mare eveniment teatral din România – Gala Premiilor UNITER, ediția a 26-a, 2018 și, nu în ultimul rând, suntem onorați pentru Premiul special acordat festivalului de către Senatul UNITER.

Spectacole de teatru pentru copii, tineri și adulți, concerte, expoziții, lansări de carte, conferințe/dialoguri, ateliere – sunt ingredientele care definesc complexitatea acestui festival, unic în țară, prin conceptul și adresabilitatea sa.

De 12 ani la Alba Iulia se spun „povești” și cei care vin sau revin pentru a le împărtăși publicului sunt nume sonore ale teatrului românesc sau ale culturii române. Vă invităm, așadar, să-i descoperiți pe cei care ne sunt invitați la această a 13-a ediție de festival, vizitând site-ul festivalului: www.fitab.ro.

Ediția din 2018 este organizată cu sprijinul UNITER și al Primăriei municipiului Alba Iulia, precum și cu susținerea partenerilor și sponsorilor noștri.

 

Parteneri

Festivalul Național de Teatru

UNATC București

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

ASITEJ

UNIMA

Alba Turism

Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Alba

Librăria Humanitas Alba Iulia

qb lounge

Casa de Cultură a Studenților

 

Parteneri media

Radio România Cultural

Radio România Cluj

TVR Cluj

LiterNet

 

 

Sponsori

JIDVEI

AQUATIC

GIUSTO

TOPCAR, SEAT

FINE & NOBLE

ARIS