Actorul George Mihăiță: “Umorul m-a salvat de multe ori în viață, mi-a deschis multe uși”
21 February 2019
După filmul ”Păsări Călătoare”, Ciro Guerra va lansa la Hollywood o producție cu Johnny Depp și Robert Pattinson în rolurile principale
21 February 2019

Florin Coșuleț are rolul principal în noua producție TNRS: „Ierusalim”, de Jez Butterworth, regia Bogdan Sărătean

Spectacolul va avea avanpremiera vineri, 22 februarie și premiera sâmbătă, 23 februarie, la Sala Mare a TNRS.

Este un outsider. Este hulit de instituțiile publice. A fost trădat de una dintre cele mai iubite persoane din anturajul său. A murit. A reînviat. Este un personaj contemporan decadent, traficant de droguri notoriu, când sufletul petrecerii, când teroarea cartierelor de oameni decenți – victime ale actelor sale de agresiune, provocate de consumul de narcotice. Acesta este Johnny Byron, zis „Cocoșul”, personajul central al spectacolului „Ierusalim” de Jez Butterworth, căruia îi dă viață cu multă forță actorul TNRS Florin Coșuleț. Spectacolul va fi prezentat în avanpremieră vineri, 22 februarie, va avea premiera sâmbătă 23 februarie și va putea fi revăzut pe scena mare a naționalului sibian pe 17 martie și 10 aprilie 2019.

Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, următorul proiect în care va fi implicat Florin Coșuleț, de această dată în calitate de regizor

Născut în 1976, la Cristian, județul Brașov, Florin Coșuleț a obținut un doctorat în cadrul secției Cinematografie-Media a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale, București, cu o lucrare despre Imaginea filmică în spectacolul de teatru contemporan, după ce a absolvit cursurile Departamentului de Artă Teatrală – Facultatea de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, unde, în prezent, este și cadru didactic. Fiind unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Florin Coșuleț are un portofoliu amplu care cuprinde roluri în multe producții apreciate de public: Pilafuri și parfum de măgar, Cumnata lui Pantagruel, Faust, D’ale Carnavalului și Oidip (regia: Silviu Purcărete), Viața cu un idiot și Turandot (regia: Andriy Zholdak), Omul cel bun din Sîciuan (regia: Anca Bradu), Electra (regia: Mihai Măniuțiu), Vremea dragostei, vremea morții, Balul și De veghe la Taj Mahal (regia: Radu Nica), Puricele în ureche, Doamna de turtă dulce și Încurcă-i drace! (regia: Șerban Puiu) etc. În luna martie a.c., Florin Coșuleț, în calitate de regizor de această dată, va începe repetițiile pentru o nouă producție a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, spectacolul cu piesa „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian.

Caseta artistică a spectacolului „Ierusalim”

AUTORUL: Jez Butterworth; REGIA: Bogdan Sărătean

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.


TRADUCEREA: Rareș Moldovan;

SCENOGRAFIA: Alexandra Constantin;

ASISTENT SCENOGRAFIE: Alexandra Budianu;

MUZICA: Claudiu Fălămaș;

ÎN DISTRIBUŢIE: Florin Coșuleț, Mihai Coman, Pali Vecsei, Ioan Paraschiv, Cătălin Pătru, Veronica Arizancu, Cristina Ragos, Cendana Trifan, Viorel Rață, Cristian Stanca, Serenela Mureșan, Codruța Vasiu, Vlad Robaș, copilul Dragoș Bucșa, găina Rouzi și peștele Leonard.

Bilete online, la aceleași prețuri ca în agenția teatrală

Programul complet de spectacole al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu este publicat pe site-ul oficial al TNRS: www.tnrs.ro/program. Tot de pe site-ul oficial al teatrului, pot fi cumpărate și biletele pentru spectacole, fără niciun comision sau cost suplimentar. Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrarea în sala de spectacol, în format electronic, direct de pe telefon – nefiind necesară printarea lor.