AUDIO Retrospectiva celui mai mare festival de film istoric din Europa are loc pentru al doilea an consecutiv la Institutul Francez din București
22 May 2018
Filmul de artă – „O noapte la Operă“
22 May 2018

Începe Festivalul Internațional de Statui Vivante. Interviu cu actorul Mihai Mălaimare

Astăzi începe cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca. Acesta se va desfășura până pe 28 mai în cinci locuri diferite din București, printre care Casa Filipescu-Cesianu, Parcul Cișmigiu, Herăstrău și Alexandru Ioan Cuza.

Anul acesta, 16 statui vivante vor fi prezentate în premieră de Teatrul Masca, iar pe lângă reprezentațiile artiștilor vor avea loc și o serie de evenimente conexe care au menirea de a explica publicului povestea care se află în spatele acestui gen de act artistic. De asemenea, ediția de anul acesta va reuni peste 40 de artiști internaționali din țări precum Olanda, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Macedonia, Germania și Ucraina.

 
Care este tema propusă anul acesta de teatrul Masca pentru festival, cu ce fel de personaje ne vom întâlni în următoarele zile în București, ce povești vom descoperi? Aflăm de la actorul Mihai Mălaimare, fondator al Teatrului Masca. 
 
Interviu realizat Andra Petrariu.