Din Rusia în Statele Unite, trecând prin Palestina sau Argentina – opt documentare despre justiție la One World Romania
2 April 2021
Actorul Cristian Șofron: “După ce Dorina Lazăr își va termina mandatul, mă voi întoarce și eu, la conducerea teatrului Odeon,  să îl termin pe al meu!”
2 April 2021

Jurnalul familiei -escu @ Cinema Muzeul Țăranului, online

Muzeul Țăranului Român dorește să ofere publicului său fidel posibilitatea de vizionare în mediul online a unor filme din repertoriul Cinema Muzeul Țăranului. Filmele propuse în acest program de proiecții online sunt pentru întreaga familie: filme de animație, comedii, filme de ficțiune care să ne inspire să devenim mai buni, precum și documentare menite să ne deschidă inimile și ochii către cei din jurul nostru, dar și filme de artă premiate în marile festivaluri de film din lume ale unor autori cu o puternică viziune artistică.

Pentru a ne apropia de experiența vizionării simultane în sala de cinema, în fiecare seară va fi disponibil un film pe platforma Eventbook de la ora 19:00. Putem crea împreună spațiul magic al cinematografului – indiferent unde ne aflăm putem trăi în același timp aceleași emoții prin intermediul filmelor. Vizionarea se realizează pe bază de bilet achiziționat online la tariful unic de proiecție specială: 16 lei.

După achiziționarea biletului, ne conectăm pe platforma Eventbook cu același cont cu care am achiziționat biletul și apăsăm butonul de vizualizare pentru ca filmul să înceapă. Safari, Jurnalul familiei –escu, Nopți magice, Profu’ și Cealaltă parte a speranței sunt filmele care pot fi vizionate în perioada 2 – 9 aprilie. Mai multe informații găsiți la https://www.facebook.com/CinemaMuzeulTaranului.