Caravana Docuart va proiecta filme documentare româneşti la Cinema Dacia în zilele de 9 şi 10 mai
8 May 2017
SFR 2017: Un 10 mai cu filme regale, cu sprijinul Casei Regale a României și TVR
8 May 2017

LUNA MAI LA APOLLO111: – SUPRATITRĂRI ÎN LIMBA ENGLEZĂ PENTRU ULTIMELE REPREZENTAȚII PSYCHO

Teatrul Apollo111 anunță ultimele reprezentații din această stagiune ale spectacolului PSYCHO, în regia lui Iris Spiridon. După serile sold-out din luna aprilie, Istvan Teglas îl aduce din nou pe scenă pe sensibilul și misteriosul Norman Bates, de data aceasta și cu supratitrări live în limba engleză. Apollo111 primește astfel și publicul care nu vorbește limba română în sala din Palatul Universul, la un spectacol curajos, care îi are în distribuție pe unii dintre cei mai versatili tineri actori ai momentului. Teatrul Apollo111 funcționează după sistemul off-Broadway: fiecare spectacol se joacă doar pentru o perioadă limitată de timp.

Povestea scrisă de Robert Bloch și făcută faimoasă de filmul lui Hitchcock a fost pusă în scenă pentru prima dată în țara noastră: Mary Crane, o tânără dezorientată, se cazează pentru o noapte la motelul Bates, condus de Norman și de misterioasa sa mamă. Aici, atracția fiului pentru noua clientă o face pe doamna Bates să comită o serie de fapte șocante. Cu o distribuție condusă exemplar de Istvan Teglas și completată de Vlad Bîrzanu, Ioana Mărcoiu, Andrei Radu și Ghighi Eftimie, PSYCHO reușește să introducă spectatorul într-o poveste polițistă plină de mister. Spectacolul include muzică live și jocuri de lumini inteligente în decorul semnat de Sabina și Bianca Veșteman.

În luna mai va avea loc și ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului Apollo111 pentru copii, „Tărâmul din Globul Fermecat”, după H.C. Andersen. Povestea unei fetițe, Gerda, care pleacă în căutarea fratelui ei, Kay, transmite mai multe mesaje frumoase, care pot fi înțelese atât de cei mai mici spectatori, cât și de părinții lor. Spectacolul include muzică live și proiecții digitale, care transformă sala de teatru într-un spațiu plin de magie. La finalul spectacolului, copiii sunt invitați pe scenă alături de actori.

Spațiul Apollo111 face parte și din circuitul Romanian Design Week – astfel, pe durata acestui festival, la Apollo111 vor avea loc două expoziții – ADC* Europe și Art of Protest – un workshop de design, dar și o proiecție de film UrbanEye.

 

//

 

Apollo111 include o stagiune principală de teatru în fiecare an, dar și un repertoriu de teatru pentru copii. Spectacolele pe care teatrul le oferă sunt selecționate anual de către un alt director artistic. Apollo111 va reprezenta totodată mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural.

 

www.Apollo111.ro

www.Facebook.com/Apollo111.ro

www.Instagram.com/Apollo111.ro