Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI: PREMIERĂ. Axinte Frunză – Un român la Athos.
13 July 2017
Întâlnire cu Rodica Mandache
13 July 2017

Michael Jackson “revine” pe micile ecrane, de Halloween, într-un film de animație

Photo by Kevin Mazur/WireImage

Cântărețul american Michael Jackson, decedat în 2009 la vârsta de 50 de ani, va “reveni” pe micile ecrane într-un film de animație, ce va fi difuzat în Statele Unite la sfârșitul lunii octombrie, cu ocazia Halloween-ului, au anunțat moștenitorii megastarului, citați de AFP.

Acest proiect postum, intitulat “Michael Jackson’s Halloween”, urmează să fie difuzat de postul de televiziune CBS și dacă negocierile aflate în curs vor avea succes, filmul animat va fi distribuit și în străinătate.

Moștenitorii megastarului au lansat — cu mai mult sau mai puțin succes — mai multe proiecte în ultimii ani pentru a valorifica moștenirea lăsată de Michael Jackson, unul dintre artiștii cu cele mai mari vânzări de albume din lume. Ei au pus în vânzare și una dintre reședințele artistului, celebra fermă Neverland din California, după ce, inițial, au dorit să o păstreze în proprietatea familiei Jackson.

Două albume conținând înregistrări inedite ale celebrului cântăreț au fost lansate după moartea megastarului, însă unul dintre ele, “Michael”, lansat în 2010, a generat controverse. Presa americană și unii dintre prietenii cântărețului s-au întrebat dacă Michael Jackson ar fi vrut ca anumite piese nefinalizate ale sale să fie lansate în acea formă. Au existat și voci care au pus sub semnul întrebării veridicitatea unora dintre înregistrări.

AGERPRES