Gala Premiilor de jazz – Premiile MUZZA
24 March 2017
Ziua internațională a păsărilor la Casa memorială „George și Agatha Bacovia”
24 March 2017

Muzică și poezie de dragoste la Happy Cinema București – Recitalul “Pianul cu poeme”

Pe 25 martie, ora 17:00, la Happy Cinema București, actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupascu vor susține recitalul “Pianul cu poeme”.  Înainte de recital vă invităm la o degustare de vinuri Domeniile Sâmburești, iar la final se vor oferi premii constand in 18 sticle de vin Sauvignon blanc.

Este un spectacol recital de muzica și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante ale teatrelor și filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Român. Publicul reacționează spectaculos peste tot, răsplatind protagonistele cu lacrimi de emoție și de bucurie în ochi la final, la aplauze, pentru că recitalul este clădit inteligent și interpretat cu emoție și virtuozitate, astfel încât să declanșeze catharsisul.

Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau încantă cu prelucrări folclorice inedite. Poezia pornește de la dragostea adolescentină, trecând prin diferitele ipostaze ale iubirii, până la regăsirea sufletească în deplină iubire necondiționată. Recitalul ridică energia piesă după piesă, fiind construit din momente impetuoase și impresionante prin sensibilitate sau forță.

Recitalul va avea loc la  HAPPYCINEMA® București, în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informații: www.happycinema.ro

Biletele se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia și iabilet.ro