“EINE KLEINE NACHTMUSIK” – PREMIERĂ la Festivalul “George Enescu”
11 September 2017
Trailerul filmului „Un pas în urma serafimilor”, în top 50 celor mai populare videoclipuri pe YouTube în România
12 September 2017

Noaptea ursului – PREMIERĂ la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie vă invită  joi 21 și vineri 22 septembrie, ora 19.00,  la Sala Nouă, NOAPTEA URSULUI de Ignacio del Moral, traducerea Alina Cantacuzino, regia Mădălin Hîncu, scenografia Răzvan Bordoș

 

Angel       Silvian Vâlcu

Jaime       Răzvan Alexe

Enrique    Dan Coza / Vlad Basarabescu

 

durata spectacolului: 1h 30 min (fără pauză)

 

Ignacio del Moral (n. 1957, San Sebastián, Spania) este unul dintre cei mai importanți scenariști de film și televiziune spanioli. Devine de timpuriu actor în trupe independente iar ca dramaturg debutează în 1982 cu piesa La gran muralla /Marele zid/ pentru care i se decerneazăPremiul Național de Teatru pentru copii. Se dedică exclusiv scrisului începând cu anii 90,  elaborând scenarii de lung-metraje, seriale și emisiuni TV (1999-2006 – Comisarul; 2001 – Povestește-mi; 2002 – Zile de luni în soare).

 

Noaptea ursului este un spectacol despre speranță – speranța că în ciuda confruntării cu obstacolele dificile pe care le întâmpinăm în viață, la un moment dat va fi mai bine; speranța în noi înșine și în faptul că ne putem depăși condiția; speranța ca unic mod de supraviețuire într-o lume condamnată la pieire.” (Mădălin Hîncu)

 

Spectacolul NOAPTEA URSULUI este un proiect câștigător al concursului  Comedia ține la TINEri, ed. a VII-a, 2016.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.