Festivalul Internațional de Teatru Nou sau Despre unicitatea fiecărui moment din viaţă
11 May 2018
Luk Perceval la FEST-FDR 2018!
12 May 2018

O comedie de epocă victoriană jucată de actori britanici: Lady Windermere’s Fan din stagiunea Oscar Wilde la Happy Cinema

Happy Cinema București invită iubitorii teatrului clasic la difuzarea piesei Lady Windermere’s Fan de Oscar Wilde, care face parte din stagiuna 2018 a trupei Classic Spring Theatre. Jucată la Vaudeville Theatre în cartierul londonez al artelor performative – West End – această punere în scenă a talentatei regizoare Kathy Burke este înregistrată live și redată la Happy Cinema București pe 19 mai de la ora 17:00.


În ziua petrecerii de aniversare a doamnei Windermere totul pare perfect pus în ordine. Până când prietenul ei lordul Darlington îi strică liniștea și o face să bănuiască că soțul ei are o aventură. Oare va veni cealaltă femeie din viața bărbatului ei la petrecere?

Trailer: https://youtu.be/NYj7rXRYUdI

Jucată pentru prima dată în 1892, această comedie de moravuri explorează ambiguitatea moralității aristocrației de la vremea aceea, dar și statutul fragil al femeii în epoca victoriană. Lady Windermere’s Fan este una dintre cele mai iubite și ingenioase comedii ale lui Oscar Wilde.

Această punere în scenă s remarcă prin distribuția încărcată de mari nume ale teatrului, filmului și televiziunii britanice: Jennifer Saunders a jucat în sitcomurile distinse cu premii BAFTA – French and Saunders și Absolutely Fabulous, Grace Molony care a obtinut un rol in Mary Queen of Scots și Joseph Marcell, care a jucta alături de Will Smith in The Fresh Prince of Bel-Air.

Spectacolul este difuzat cu subtitrări în limba engleză.

Regizor: Kathy Burke

Scenografie: Paul Willis

Distribuție

Mrs Erlynne – Samantha Spiro

Lord Darlington – Kevin Bishop

Duchess of Berwick – Jennifer Saunders

Costul biletului este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!