Minimest îi invită pe cei mici la cinema – Cele mai frumoase filme de animație pentru copii, în cadrul Anim’est 2017
19 September 2017
Teatrul Național din București participă la Reuniunea Teatrelor Naționale de la Chișinău cu 2 spectacole
20 September 2017

O treime din biletele la FNT 2017 vândute în primele 24 de ore

Peste o treime (34%) din numărul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor în vânzare. Recordul a fost stabilit după primele 4 ore, când se înregistra o cotă de 25% vânzări din totalul biletelor Festivalului.

89% dintre acestea au fost vândute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumpărate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti.

Spectacolele străine invitate în Festival – HAMLET / COLLAGE în regia lui Robert Lepage, ROMEO ŞI JULIETA în coregrafia lui Angelin Preljocaj şi SĂ TRĂIEŞTI ORICE-AR FI (BARBARA) interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate până acum. Acesta din urmă este chiar sold-out. Dintre producţiile autohtone aparţinând selecţiei oficiale – best-seller în acest moment este spectacolul ÎN ADÂNCURI, pus în scenă de regizorul Yury Kordonsky la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Reamintim că biletele se pot cumpără uşor, online, prin platforma www.mystage.ro – prima platformă de bilete dedicată spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Trebuie doar să vă creaţi cont, să cumpăraţi biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Plăţile se pot efectua cu cardul, iar procesarea lor se face în siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziționează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver și Gold, care presupun anumite avantaje și cadouri promoționale.

În premieră, biletele se pot cumpără telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal), urmând a se livra prin agenţii mySTAGE, contra cost, oriunde în Bucureşti

Festivalul Naţional de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediţie, va avea loc în perioada 20-30 octombrie 2017.

Producătorii Festivalului Naţional de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, iar co-producători – Primăria municipiului Bucureşti prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Ediţie desfăşurată sub înaltul patronaj al Preşedintelui României

Mai multe informații pe www.fnt.ro.

Bilete pe www.mystage.ro.

Pagina de facebook a festivalului:

www.facebook.com/FNT-Festivalul-National-de-Teatru-The-National-Theatre-Festival-160309668068/