Daniela Nane este invitata Michaelei Platon la Răsfăţ matinal
10 November 2018
Teatrul Colibri Craiova deschide Stagiunea Colibri. ACTul 3. Din 29 noiembrie 2018!
12 November 2018

Oana Giurgiu este invitata Michaelei Platon la Răsfăţ matinal

Cu o activitate vastă de producător de film ce include creații multilaureate precum Moartea domnului Lăzărescu al lui Cristi Puiu, Poziţia copilului semnat de Călin Peter Netzer, Undeva la Palilula în regia lui Silviu Purcărete, Katalin Varga – drama scrisă şi regizată de Peter Strickland, sau Legături bolnăvicioase, Despre oameni şi melci sau De ce eu? ale lui Tudor Giurgiu- OANA GIURGIU  a experimentat pe rând meseria de reporter, de director de locaţii, realizator de spoturi publicitare, dar a fost şi director de producţie în televiziune şi regizoare de documentar.

De 16 ani coordonează departamentului GUEST al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) – deja un brand recunoscut în ţară şi peste hotare şi alături de o echipă extraordinară ne prilejuieşte an de an întâlniri memorabile cu personalităţi maracante ale cinematografiei mondiale.

Iar zilele acestea se bucura de o lansare de excepţie , aceea a filmului lui Stere Gulea- Moromeţii 2, produs de LIBRA FILM şi distribuit de Transilvania Film- un eveniment uimitor care a adus în săli mii de spectatori dornici să se reconecteze cu personajele celebre ale romanelor lui Marin Preda.

Duminică de la ora 8, Oana Giurgiu este invitata Michaelei Platon pentru o oră de discuţii despre cinema, festivaluri, lansări, gale, caravane şi multele ei experienţe culturale spectaculoase.