Deschidem pentru o zi Cazinoul din Constanţa!
14 September 2016
Copii, încă mai este ‘Vara în parc’!
14 September 2016

Orchestra Angely’s și solista Operei Naționale București, Elena Dincă, în concert în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită duminică, 18 septembrie 2016, în Parcul Drumul Taberei (zona Amfiteatru), între orele 19.00 — 20.00, pentru a vă bucura de spectacolele muzicale de înaltă ținută artistică oferite de Orchestra Angely’s și soprana Elenă Dincă Velica, solistă a Operei Naționale București.

Concertele fac parte din cadrul evenimentului ‘Stagiunea Muzicală în aer liber’ — 2016 ce se va desfășura în fiecare duminică, până la sfârșitul lunii septembrie, în Parcul Drumul Taberei.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, publicul va fi încântat de calitățile interpretative ale artiștilor care vor aborda un număr impresionant de genuri muzicale, de la muzică populară la operă.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranță publică în zonele adiacente locului de desfășurare a evenimentului față de persoanele care, prin comportament sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de ordine publică.

Intrarea publicului la eveniment este gratuită, iar bună dispoziție și relaxarea — garantate !