Stagiunea online continuă la Teatrul Excelsior cu producții în premieră
18 January 2021
CINECLIC – documentare și filme românești digitalizate la o calitate excepțională
20 January 2021

Premieră online! Teatrul Mic prezintă “Richard III versus RICHARD III”

 

Teatrul Mic prezintă prima premieră online a Stagiunii 2020 – 2021 – „Richard III versus RICHARD III” – o adaptare originală după „Richard al III-lea” de William Shakespeare, în regia lui Ovidiu Niculescu.
Spectacolul va fi transmis online, pe platforma www.bilet.ro, în data de 30 ianuarie 2021, de la ora 20:00.

Răul și dorința de putere vor fi mereu subiecte fascinante și surse inepuizabile pentru nenumărate legende și povești. Astfel, pendulând între trecut și prezent, surse istorice și literare, Ovidiu Niculescu se inspiră din drama shakespeariană scrisă acum mai bine de 400 de ani și lansează o dezbatere referitoare la esența adevărului istoric.

Tehnicile moderne ale montajului video și construcția scenariului ne dirijează prin întregul mecanism de putere declanșat de mândria și ambiția umană, și ne transformă în participanți activi, capabili să discearnă asupra adevăratului Richard al III-lea.
 
Adevăr istoric sau ficțiune? Este mai interesant ce s-a întâmplat cu adevărat sau ce s-a născut în imaginația creatorului?Biletele sunt disponibile online, pe site-ul bilet.ro și la casele de bilete ale Teatrului Mic.