KineDok powered by One World Romania: în septembrie ne întoarcem din vacanță și mergem la film
31 August 2018
Gala HOP – șanse pentru concurenți și participanți
3 September 2018

Premiera piesei „Șantaj„ adaptare după Ludmila Razumovskaia

Stagiunea 2018-2019 la Teatrul de Artă Deva se deschide în data de 7 septembrie ,ora 19 cu premiera piesei „Șantaj„ adaptare după Ludmila Razumovskaia„în regia lui Cosmin Crețu .
„A devenit astăzi o idee axiomatică cea conform căreia investiția cea mai sănătoasă în România ar trebui să fie cea în educație. Dar, chiar dacă ea ar trebui convertită în zero-uri atașate bugetului educației, există un aspect de neuitat: educația NU înseamnă numai materii curriculare, iar școala nu trebuie să fie exclusiv spațiul de predare a acestora. Ci mult mai mult de atât – unul în care ideile, comportamentele și principiile de viață să stea mai presus decât ideea de note, teze sau evaluări. ”Nu există educație, există doar exemplu personal” spunea, cândva marele Gheorghe Țițeica. Iar spectacolul nostru aduce cinci asemenea exemple, adresându-se tineretului, dar și celor care le lasă această lume moștenire. Toți, uniți în jurul unei idei: CÂT DE DEPARTE SE POATE AJUNGE PENTRU O NOTĂ LA BACALAUREAT?„-Cosmin Crețu

La acest spectacol avem bucuria să avem colaboratori tineri, absolventi ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos „din Galați .

Distributia :
Roxana Olșanschi
Laurențiu Lungu
Viorica Bulgac

Aurelian Răducu Gheorghe
Theodor Gabriel Crețu
Edgar Bunea

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală iar prețul unui bilet este 30 lei / 15 lei cu reducere ( pensionari, elevi,studenți ).

Rezervari bilete -tel.0766068728

Contact –Teatrul de Artă Deva ,str 1 Decembrie nr 15, Telefon/fax 0354738703

web: www.teatruldeartadeva.ro