DISCO ’89: Viața și moartea Mihaelei Runceanu, subiectul a două spectacole la Teatrul Apollo111
16 September 2021
Începe Stagiunea de Teatru Politic 2021-2022 cu spectacole LIVE în premieră
16 September 2021

Radio România Cultural transmite astăzi o ediție specială a emisiunii Scena și ecranul în care șefii instituțiilor de cultură vor vorbi despre cum îi afectează noua decizie CNSU

Radio România Cultural transmite astăzi o ediție specială a emisiunii Scena și ecranul în care șefii instituțiilor de cultură vor vorbi despre cum îi afectează noua decizie CNSU care prevede obligativitatea certificatului de vaccinare la orice reprezentație culturală, în localitățile în care incidența atinge 3 la mie. Decizia urmează să fie aprobată de Guvern.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o nouă decizie care stabileşte măsuri pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Se solicită dovada vaccinării, trecerii prin boală sau testării, iar pentru cetăţenii UE este necesar certificatul digital COVID. Cât priveşte activitatea în baruri, cluburi, discoteci şi săli de jocuri, la incidenţă cuprinsă între 3 şi 6 la mie, se permite accesul doar persoanelor vaccinate, iar capacitatea sălilor este redusă.