România Sălbatică, cel mai vast proiect de film documentar desfășurat în țara noastră, va avea premiera națională la TIFF
8 June 2021
De azi încep înscrierile pentru loteria abonamentelor la Festivalul Internațional George Enescu 2021
9 June 2021

Recomandări culturale – miercuri, 9 iunie 2021

Orchestra de Cameră Radio susține un concert dedicat  compozitorului George Stephănescu. Programul cuprinde: Simfonia în La major – prima simfonie din istoria muzicii românești, Uvertura naţională și Octet în Sol major pentru coarde şi suflători. Ora 19:00, Sala Radio.

 

Spectacolul „Figaro Style” în regia lui Dan Tudor este prezentat în premieră de Teatrul Muzical Ambasadorii, pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18:00, la Palatul Naţional al Copiilor.

 

Muzeul Municipiului București vernisează expoziția tematică „România în aquaforte văzută de Anton Kaindl”. Expoziția este deschisă până pe  8 august.

 

Începând cu ora 18:30, Opera Naţională Bucureşti prezintă recitalul baritonului Daniel Pop, care cuprinde arii şi duete din operele „Il Pagliacci”, „Tosca”, „Mefisto”, „La Boheme”, „Bărbierul din Sevilla”, „Don Giovanni”, „Don Pasquale” și „Amletto”

 

 

Axa Valaha Productions deschide sezonul concertelor metal de la Quantic, primele pe scenă fiind trupele Blacksheep și MBP. Concertul se desfășoară în Grădina de Vară a Clubului Quantic. Ora 20:00.