Polimer compozit pentru curățarea și restaurarea picturilor afectate de procesul de înnegrire al pigmenților
12 December 2019
REConCHILLiant cu Daniela Rei Vișan – Știai că Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca pe o stare de BINE fizic, psihic și social?
14 December 2019

Savantgarde #92

PREMIERĂ // Remus Țiplea e primul fotograf român publicat, cu un fotoreportaj de șapte pagini, în revista mare, National Geographic US, anunță Cătălin Gruia, redactorul șef NG & Traveller România, pe contul său de Facebook. + Un documentar despre Iosif Berman, Omul cu o mie de ochi, ale cărui fotografii au ilustrat ediția americană National Geographic în perioada interbelică.

SCI-TECH // VentureBeat: Un grup de specialiști de la MIT, Stanford, Harvard și alte centre de cercetare de prestigiu au publicat săptămâna aceasta un raport global, pe 2019, despre inteligența artificială.

INTERVIU // Deși a absolvit istoria, la Oxford, Jamie Susskind este specialist în viitor. A fost recent la București pentru a-și lansa noul volum: Politica viitorului. Am discutat despre cele din carte, singurătate și generații norocoase. Și altele. Interviul, în Savantgarde.

Savantgarde este un blog și un smart digest săptămânal de știință și tehnologie, dar nu numai. Un proiect media susținut de Combridge, membru Deutsche Telekom Group.