LUMINIŢA, DE LA CAPĂTUL TUNELULUI
10 October 2016
Cei trei purceluși la Teatrul EXCELSIOR
10 October 2016

Spectacolul “Hotel Europa” la Sala Mică a Teatrului Național București

Vă invităm la spectacolul “Hotel Europa”  în regia lui Andrei Raicu, sâmbătă, 22 octombrie, ora 20:00, la Sala Mică a Teatrului Național București.

„Hotel Europa” este despre coliziunea a două lumi, cea a oamenilor proveniți din zona „Bizanțului” – (Est-Europenii) care bat la ușile Europei din dorința de a scăpa de teroarea în care trăiesc, și care se manifestă în mai multe forme și pe mai multe planuri, și „Lumea cea bună” a Europei Occidentale.

Șapte scene în care găsim personajele în propriul purgatoriu creat de ei înșiși – un patriot bețiv, o curvă, tineri fugiți de acasă în luna de miere. Spectacolul se construiește în jurul raporturilor pe care le avem noi ca oameni (ca cetățeni ai Europei de Est) cu Europa de Vest. Spectacolul își propune să răspundă la următoarele întrebări: „Cu ce m-a ajutat pe mine Europa de Vest”, „Ce mi-a oferit mie ca individ?” și „Cum sunt eu privit în Europa?”.

Hotel Europa după Goran Stefanovski
Traducere: Ioana Ieronim
Regia: Andrei Raicu
Adaptare: Andrei Raicu
Scenografie: Mihaela Popescu și Livia Vișănescu
Mișcare scenică: Andreea Belu
Muzica: Alex Halka
Sound design: Alex Halka
Light design: Cristi Niculescu
Distribuția: Alexandra Laura Badea, Iulia Verdeș, Eduard Cîrlan, Ionuț Niculae, Mădălin Mandin, Cosmin Dominte, George Lepădatu și câinele Whisky.

 

Data premierei: 18.11.2015

Durata: 2 h

Spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani!