Dimensiunea științifică a artei: Bogdana Mitu – 26-28 septembrie este săptămâna porților deschise la Institutul de Fizica Laserilor Plasmei și Radiației
20 September 2022
Dimensiunea științifică a artei: Ciprian Mureșan – ”House swallowed by a tomb-Casa înghițită de un mormânt” sau, de ce să conservăm arta?
21 September 2022

Știința 360 – 20 septembrie 2022 – Tonul face activismul

 
 
 

Discuție online astăzi, marți, 20 septembrie, începând cu orele 15:00 la o (…) despre tonuri și nuanțe în implicarea civică a tinerilor din România, se arată în comunicatul de presă al Mediawise Society. Timp de 90 de minute vom discuta alături de tineri, creatori sau curatori de conținut digital, profesioniști din domeniul educației și din mediul ONG despre strategiile, constrângerile (percepute sau reale), dar și despre oportunitățile activismului online pentru generația Z.

Scopul proiectului este de a consolida gândirea critică a tinerilor și a crește implicarea lor civică online și offline în activități de apărare a drepturilor omului sau în activități de advocacy pentru politici educaționale. Proiectul se derulează în perioada mai 2022 – martie 2023. 

Evenimentul face parte din proiectul ”Schimbă lumea cu o MEMĂ! Educație media pentru Cetățenie Activă” derulat de Mediawise Society în parteneriat cu ActiveWatch și Consiliului Național al Elevilor, cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, se mai arată în comunicatul Mediawise Society.

Discuția va avea loc pe Zoom și va fi transmisă live pe Facebook. Link către Zoom: https://us06web.zoom.us/j/87887611653…iar înscrierile se pot face pe https://forms.gle/DQQ6zwsvv99uJ84N9.

Invitată, la Știința 360, Nicoleta Fotiade, președinta Mediawise Society, expert-formator în educație media.