Interviu cu Achim von Borries, co-scenarist şi regizor al serialului BABYLON BERLIN, al cărui sezon 3 începe în această seară!
28 January 2021
Ziua UNATC „I. L. Caragiale” București – 30 ianuarie
28 January 2021

Zâna Tăiețeilor în premieră absolută la Teatrul Colibri! O invitație în spații culturale, în spații de creație și fantezie  

Zâna Tăiețeilor își face apariția, în premieră absolută în România, pe scena Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova. Această poveste originală, scrisă de dramaturgul Alina Nelega și regizată de Gavril Cadariu, va avea primele reprezentații sâmbătă, 30 ianuarie, ora 18:00, și duminică, 31 ianuarie, ora 11:00.

De ziua lui, Bongo, motanul cel poznaș al Mădălinei, are o singură dorință: s-o întâlnească pe Zâna tăiețeilor. Mai ales pentru că tăiețeii sunt mâncarea lui preferată, iar Mădălina are grijă să nu lipsească de la nicio masă, sub nicio formă: cu lapte, cu gem, cu brânză, caramel sau nucă. Dar nimeni n-a auzit de Zâna tăiețeilor, deși ea trebuie să existe, că doar tăiețeii au și ei o zână, nu? Vor reuși oare să o găsească? Spectacolul vă răspunde la această întrebare, iar cei care sunt curioși sunt așteptați la teatru să afle unde e Zâna tăiețeilor și dacă i s-a îndeplinit dorința lui Bongo.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Regizorul Gabriel Cadariu, ne dezvăluie în interviul realizat de Raluca Rădulescu pentru emisiunea „Scena și ecranul”, difuzată zilnic la Radio România Cultural, de ce este Zâna Tăiețeilor atât de iubită de copii.