TVR 1 difuzează, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 23:10, dezbaterea „TVR şi Radio România, între public şi politic. Cine plăteşte?”
11 November 2016
Turneul Vă place Schu… ?, cu Răzvan Suma şi Horia Mihail, a ajuns la Timişoara
12 November 2016

Azi la Radio România Cultural: Cu…minte de weekend

Citeam undeva că în noiembrie e timpul perfect pentru a croșeta ciorapi, dar şi pentru a regăsi iubirea. Noi spunem că e timpul perfect pentru a asculta povești, amintiri și gânduri rostite. E timpul perfect pentru a merge la muzeu, la festival, la teatru și la film. E timpul perfect pentru a citi, a zâmbi și a cunoaște oameni frumoși. De fapt e mai mult ca perfect. E weekend.  Unul cu…minte.  De la 10.00. La Radio România Cultural și pe radioromaniacultural.ro.

Sediu prima Scoala Romaneasca din Sf. Gheorghe

Sediu prima Scoala Romaneasca din Sf. Gheorghe

Prima școală românească din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, a fost atestată documentar în anul 1799. Identificarea imobilului s-a făcut pe baza izvoarelor documentare aflate în fondul Direcției Județene a Arhivelor Naționale Covasna precum și a altor documente aflate în păstrarea diferitelor parohii ortodoxe din județ. Documentele informative atestă faptul că această școală confesională ortodoxă a avut o istorie zbuciumată. O invitație la muzeu la Cu…minte de weekend!