Dicționarul Multimedia al Teatrului Românesc: un dicționar de teatru pentru secolul 21: www.dmtr.ro
21 July 2020
Premieră extraordinară online „Să vorbesc cu tine”,comedia semnată de cunoscuta Ana-Maria Bamberger, deopotrivă dramaturg și medic, vine la Teatrelli după premiera de la Paris, într-o montare specialăa actriței Antoaneta Cojocaru
21 July 2020

Activitatea Teatrului GULLIVER până la finalul lunii iulie

Desigur că joaca e mai distractivă și poveștile se trăiesc mai frumos împreună.  Dar acum, pentru că fiecare trebuie să fie conștient că siguranța este primordială, echipa de la Teatrul de Păpuși GULLIVER îndeamnă toți părinții și copiii să mai aștepte, un pic, cuminți, momentul potrivit pentru ca întâlnirea cu poveștile și personajele preferate să fie deplină.


Prin urmare, reprezentanții teatrului doresc să reamintească tuturor celor interesați că spectacolele din luna iulie vor fi reprogramate în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele „Ursul păcălit de vulpe”, „Capra cu trei iezi”, „Sânziana și Pepelea” rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro sau, telefonic, la 021 – 5404040.


Iubitorii de povești și magie sunt invitați să urmărească pagina de Facebook Teatrul de Papusi Gulliver Galati și site-ul www.teatrul-gulliver.ro pentru a fi la curent cu noutățile și activitatea teatrului.
Mai mult decât atât, ca de obicei, artiștii de la Gulliver nu precupețesc nici un efort pentru a rămâne aproape de publicul drag. Astfel, până ne revederea la spectacole, îi așteaptă ONLINE pe cei mai mici – dar și mai mari – spectatori, amatori de teatru de animație, povești, magie, voie bună și creație, cu noi surprize și momente artistice inedite. Acestea pot fi urmărite vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, pe pagina de Facebook a Teatrului GULLIVER.