ACOLADE – Traducerile în și din limba română
9 May 2018
Peste 150 de poeți, din peste 30 de țări, participă în luna mai la Festivalul Internațional de Poezie București
9 May 2018

„Am mancat. O fi pacat” – cel mai recent volum de dr. Mihaela Bilic poate fi acum rezervat cu autograf

Cel mai apreciat medic nutritionist din Romania, Mihaela Bilic, lanseaza o nou carte despre rolul hranei in viata noastra. „Am mancat. O fi pacat?” va aparea curand la Curtea Veche Publishing si poate fi rezervata cu autograf in perioada 9-25 mai pe curteaveche.ro: http://bit.ly/2IqLteW

„Eu ce sa mai mananc? Ce am voie, ce trebuie?” Raspunsurile le aceste intrebari si multe altele le veti gasi in noul volum semnat de dr. Mihaela Bilic. O colectie de sfaturi privind nutritia, menita sa aduca o perspectiva complexa asupra rolului hranei in viata noastra. O pledoarie pentru moderatie, pentru o atitudine echilibrata, dar si pentru o relatie pozitiva cu mancarea. Toata lumea vorbeste despre mancare, oricine are o idee, o parere. Avalansa de informatii te dezorienteaza si nu mai stii ce sa crezi. Dar in „Am mancat. O fi pacat” vei afla ca raspunsul e in tine si tine de bun simt, instinct, nevoi si placere. Poti invata sa mananci folosindu-ti simturile si lasandu-ti corpul sa-ti spuna ce are nevoie.

Iar daca vrei niste raspunsuri categorice la intrebarea care ne sta tuturor pe limba cand ni se pare ca exageram cu alimentele, iata cateva dintre raspunsurile pe care le vei afla din carte:

NU, daca ne-a fost foame cu adevarat si ne-am oprit cand ne-am saturat.

NU, daca am tinut cont de nevoile corpului, am savurat fiecare inghititura si ne-am satisfacut toate simturile.

NU, daca ne-a placut si ne e bine, fara urma de vinovatie si parere de rau.

NU, daca ne-a alinat sufletul si ne-a scapat, poate doar pentru moment, de plictiseala, tristete, nemultumire…

Absolventa a Facultatii de Medicina de la Bucuresti, dr. Mihaela Bilic este de mai bine de 20 de ani medicul nutritionist care vrea sa aduca din nou bucuria si placerea pe mesele romanilor. Autoare a unor carti de succes, vandute in mii de exemplare, promotoare a multor campanii de educatie nutritionala, Mihaela Bilic si-a propus sa le redea oamenilor increderea in mancare, aratand ca sanatatea are gust! Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitata, precum si in cadrul conferintelor si seminarelor pentru publicul larg, sfaturile si recomandarile ei au ajuns in multe case si au ajutat multi romani. Ca medic primar in specialitatea diabet si boli de nutritie, cu un masterat de psihonutritie la Paris, Mihaela Bilic ne indeamna sa facem din mancare un prieten si din alimentatia sanatoasa si echilibrata un stil de viata!

„Am mancat. O fi pacat” de dr. Mihaela Bilic poate fi rezervata in avans cu autograful autoarei pe curteaveche.rohttp://bit.ly/2IqLteW