Măsuri de siguranță implementate de TNRS în contextul epidemiologic COVID-19
9 March 2020
Bucharest Fashion Film Festival aduce în premieră în România documentare premiate despre Pierre Cardin și Martin Margiela
10 March 2020

Andreea Georgescu, antreprenor în România și comediant în New York: “Nu m-am gândit niciodată că pot să tranform umorul într-o pasiune”

La îndemnul părinților săi, Andreea Georgescu a studiat inițial Facultatea de Farmacie, după care a absolvit Facultatea de Jurnalism. A lucrat în presă până când a simțit că nu i se mai potrivește și a decis fără vreun plan concret să devină apoi antreprenor. A creat o companie proprie de digital pe care o dezvoltă de câțiva ani buni în timp ce susține show-uri de stand-up comedy în New York. Reușește să vadă umorul aproape în orice situație pentru că, spunea ea, are antrenament. Primul spectacol pe care l-a susținut în New York a avut loc pe scena Gotham Comedy Club, scenă pe care s-au remarcat de-a lungul timpului George Carlin sau Jerry Seinfeld. Dacă până acum nu a știut cum să îmbine latura sa serioasă de business cu cea neserioasă de comediant pentru a apărea și pe scenele din România, acum crede că este tot mai pregătită să facă stand-up comedy și la noi în țară.


Interviu cu Andreea Georgescu realizat de Andra Petrariu.