“O noapte pe dos” a avut premiera la Teatrul De Artă București
14 November 2016
Începe UrbanEye Film Festival 2016: documentare despre oraș, proiecții speciale, discuții, filme în competiție
14 November 2016

“Animale de noapte” intră în cinematografe pe 18 Noiembrie

Filmul “Nocturnal Animals/Animale de noapte” (dramă, thriller/SUA/2016), în regia și după scenariul lui Tom Ford, va avea premiera în România pe 18 noiembrie. Filmul, cu Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Isla Fisher, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson și Armie Hammer, este distribuit la noi de RO IMAGE 2000.

Susan Morrow (Amy Adams), dealer de artă din Los Angeles, duce o viață incredibil de privilegiată, dar absolut neîmplinită, alături de soțul ei, Hutton Morrow (Armie Hammer). Într-un weekend, când Hutton pleacă într-una din prea desele sale călătorii de afaceri, Susan găsește în cutia sa poștală un colet.

Este un roman, “Nocturnal Animals”, scris de fostul ei soț, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), cu care ea nu mai luase legătura de patru ani. Biletul care însoțește pachetul o face pe Susan să citească romanul, și apoi să-l sune pe Edward, care urma să vina la Los Angeles. Susan citește romanul într-o noapte și descoperă că îi este dedicat ei… dar cele scrise în carte sunt violente și devastatoare.