În sezonul cald, TNB vă invită în noul său AMFITEATRU, pe acoperișul Sălii Mari
15 May 2018
Isabelle Huppert și o nouă producție Silviu Purcărete și TNRS, la FITS 2018
16 May 2018

AUDIO Începe cea de-a șasea ediție East European Comic Con

East European Comic Con va avea loc în perioada 18-20 mai 2018 la Romexpo. Ca în fiecare an, Comic Con devine destinația preferată a pasionaților de seriale, filme, jocuri, benzi desenate și internet.
Primul invitat anunțat este actorul Jim Beaver, cunoscut pentru rolul lui Bobby Singer din serialul Supernatural.

Celebrul artist grafic, creator al seriei de benzi desenate “V for Vendetta” și al personajului central V, David Lloyd, va fi prezent la cea de-a cincea ediție East European Comic Con.

Un alt invitat a fost confirmat. Este vorba de actorul Andrew Scott. Cunoscut pentru rolul profesorului Jim Moriarty, rivalul de geniu al lui Sherlock Homes și principalul antagonist al seriei, Andrew vine în premieră în România la East European Comic Con.

Cel de-al patrulea actor ce va fi prezent la Comic Con 2018 este Giancarlo Esposito. A jucat în producții ca Breaking Bad, Better Call Saul, Maze Runner, Revolution și Once Upon A time.

Guillermo Ortego și-a confirmat prezența la Comic Con 2018. Guillermo este un grafician de benzi desenate cunoscut pentru lucrări ca Astonishing X-Men, Moon Knight, X-Factor (Marvel), Batman Eternal și Superman Unchained (DC Comics).

Chris Rankin, cunoscut în special pentru rolul lui Percy Weasley din Harry Potter, vine pentru o întâlnire de neuitat cu fanii la East European Comic Con.

Gethin Anthony, actorul care l-a portretizat pe regele autoproclamat Renly Baratheon din celebra serie HBO Game of Thrones, va veni la București în cadrul East European Comic Con Con.

Lista actorilor internaționali ce au confirmat prezența la festival este completată de Staz Nair, actorul care îl joacă pe Qhono – una dintre căpeteniile hoardei Dothraki în serialul Game of Thrones.

HBO Romania aduce singurul escape room mobil Game of Thrones din Europa la East European Comic Con. Mai multe detalii în regulamentul de pe site: https://bit.ly/2Gdd3aA

interviu de Madalina Corina Diaconu