Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” deschide STAGIUNEA DE VARĂ 2021 la Muzeul Satului Bănățean
17 June 2021
PREMIERĂ: Când trecutul invadează prezentul: „Întoarcerea“ de Laurenţiu Blaga (regia Adi Iclenzan)
17 June 2021

CEVA merge la OWR. Hei, tu, vecine

Centrul educațional de arte performative CEVA anunță începerea turneului național al spectacolului “Hei, tu, vecine”. Prima reprezentație a spectacolului va avea loc în cadrul ediției a 14-a a festivalului One World România, în Curtea UNATC din București, duminică 20 iunie, de la ora 17.30. Următoarea reprezentație va avea loc pe 21 iunie, de la ora 14.00, în Parcul Mihai Eminescu Bârlad. Intrarea spectatorilor la reprezentații va fi liberă.

___________________________________________________________________________

Hei, tu, vecine!” este un spectacol de teatru muzical creat colectiv de către o serie de adolescenți din Târgu Neamț, în cadrul programului cultural “Viitorul continuu” derulat de Asociația Frilensăr.ro. Realizat printr-un proces de lucru constând în ateliere, discuții, împrietenire cu propria voce, lecturi și mult experiment, explorând tema viitorului într-un oraș mic din România, “Hei, tu, vecine” proiectează muzical o parte din gândurile și emoțiile adolescentelor și adolescenților din Târgu Neamț cu privire la ce va urma pornind de la ceea ce avem deja. Turneul ”Hei, tu, vecine!” va începe în București, duminică 20 mai, de la ora 17.30, în Curtea UNATC. Următoarea reprezentație va avea loc în Bârlad, în Parcul Mihai Eminescu, de la ora 14.00. Reprezentațiile vor avea loc cu intrare liberă.

Spectacol creat de adolescenții Alexandra Țugui, Bianca Simion, Colea Nemerenco, Mara Tarhon, Miru Manole, Mișa Maftei, Raluca Chiper și Tatiana Roșu

cu puțin ajutor de la Jo Brăilescu, Ovidiu Cosovanu și Daniel Chirilă.

Pe parcursul verii, spectacolul își va continua turneul în alte 3 localități din țară și în 8 locații din județul Neamț și își propune să acumuleze cât mai multe păreri și viziuni despre viitor prin discuțiile deschise cu publicul. Tot în această vară, între 16 și 22 august va avea loc la Târgu Neamț prima ediție ℝ𝔼𝔸ℂ𝕋𝕀𝕍 – ceva laborator de experiențe performative pentru adolescenți. Înscrierile pentru trupe de adolescenți din toată țara sunt deschise până pe 2 iulie aici: https://forms.gle/np5x2LB1uZ1Bb1d99

VIITORUL CONTINUU este un program multianual desfășurat de Asociația Frilensăr.ro, co-finanțat de AFCN, sprijinit de Kaufland România, pus în mișcare de Autonom, vitaminizat de Vitamin Aqua, susținut logistic de Primăria Orașului Târgu Neamț, încurajat de prieteni și vecini, prin care ne propunem începând cu martie 2020 să fundamentăm primul Centru Educațional de Arte Performative din județul Neamț.

Mai multe detalii pe www.faceboo.com/CEVA.comunitate.educatie.viitor.arta

event spectacol – https://fb.me/e/1zXHyUAnE