Premieră online! Teatrul Mic prezintă “Richard III versus RICHARD III”
19 January 2021
Florin Piersic Jr.: „Din nevoia de a te simți util ca actor, inventezi noi roluri acasăˮ
20 January 2021

CINECLIC – documentare și filme românești digitalizate la o calitate excepțională

CINECLIC este o nouă platformă online VoD, lansată la început de an, care permite accesul publicului la documentare și filme de lung metraj românești, pe bază de abonament. Documentarele și filmele de lung metraj vor fi achiziționate de la  Arhiva Națională de Filme.

Conținutul video de pe platformă va fi disponibil pentru vizionare pe computer prin  intermediul website-ul www.cineclic.ro compatibil cu dispozitive de operare, fixe și mobile, conectate la internet prin intermediul aplicației CINECLIC.

Platforma de streaming CINECLIC este operațională în România și în toate țările din lume, iar spectatorii au la dispoziție o selecție din arhive de filme artistice, piese de teatru, seriale Tv, documentare, filme de animație. Toate materialele video din arhiva sunt digitalizate la o calitate excepțională  (FULL HD).

Producțiile proprii prevăd pentru anul acesta realizarea, în mod teleplay, a unui serial tv cu opt episoade și a două piese de teatru, dar și colaborarea cu scenariști, producători, regizori români care doresc să-și realizeze împreună cu CINECLIC proiectele cinematografice. Abonamentul se face direct prin site-ul oficial www.cineclic.ro.

CINECLIC este o platformă de streaming în regim de serviciu media audiovizual la cerere, dezvoltată de echipa SRDMEDIA.