Timpul prezent – Suntem pregătiți pentru redeschiderea școlilor?
25 January 2021
Dorina Călin, jurnalist Radio România Cultural: “Funcționez pe bază de stres, cafea și dulciuri. Iar munca de acasă nu e pentru mine”
26 January 2021

DAN PERJOVSCHI: Presa de calitate e o parte importantă a societății noastre și aș vrea măcar un metru jumătate de scriitură decentă să avem în continuare!

Artistul Dan Perjovschi face apel pentru sprijinirea Revistei 22, oferind un desen tuturor celor care se abonează până la sfârșitul lunii ianuarie. Un abonament anual costă 120 de lei, iar cei care se vor abona până duminică vor primi un desen original semnat de Dan Perjovschi. Este vorba despre lucrarea World, pe care a redesenat-o până acum de peste 400 de ori și a oferit-o oricui a dorit-o, în semn de protest față de expunerea ei la Art Safari, fără acordul artistului. La Revista 22, o publicație independentă, înființată în ianuarie 1990 de către Grupul pentru Dialog Social, au scris, de-a lungul anilor, Ana Blandiana, Gabriela Adameșteanu, Andrei Pleșu, Andrei Oișteanu, Gabriel Liiceanu. De 31 de ani, Dan Perjovschi publică desenele sale în paginile revistei. DAN PERJOVSCHI a fost invitatul Ancăi Mateescu, la GPS CULTURAL.