Premieră exclusiv online: “cel mai greu e să vorbești despre tine”… dar este fascinant când o facem
16 December 2020
Spectacolul „Fă-mi loc″, live streaming pe 23 decembrie – Medeea Marinescu: „Ne dorim ca spectatorii să intre în sufletul nostru″
17 December 2020

Darurile lui Prichindel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia vine în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă cu daruri alese pentru cei mici. „Darurile lui Prichindel este proiectul nostru de sărbători care ne dorim să aducă magie și un plus de bucurie în casele voastre. Dacă veți deschide pagina noastră de facebook, începând cu data de 21 decembrie, veți descoperi ce veți putea primi în dar: spectacole, scenete, povești de iarnă, colinde. Și pentru că ne gândim la voi și la început de nou an, să ne așteptați, tot pe facebook, și cu sorcova, ca să vă urăm de tinerețe și de sănătate”. 
Programul îl puteți urmări pe site-ul instituției – www.teatrulalba.ro și pe paginile de facebook: https://www.facebook.com/teatruldepapusiprichindelalbaiulia și https://www.facebook.com/teatruldepapusi.prichindel/.
„Pentru că nu mai putem fi împreună în sala de spectacol, acum, în prag de sărbători, ne-am dorit să fim aproape de voi. Ne dorim să intrăm în casele voastre cu povești frumoase, spuse la gura șemineului sau pe scenă. Echipa Teatrului de Păpuși „Prichindel” vă dorește sărbători frumoase și liniștite, să ne revedem cât mai curând posibil sănătoși și voioși. Crăciun fericit!” – Ioana Bogățan, managerul teatrului.