La “Născut în România”, Anna-Mariá Orbán vorbește despre aventura vieții sale, arta
14 February 2021
Născut în România: Orchids of Romania  – 900 de imagini uimitoare ale celor peste 70 de specii de orhidee din România cunoscute până în prezent
21 February 2021

De foarte multe în cariera mea, mi-am luat puterea de a lupta de la pacienți, spune Anca Coliță, managerul Institutului Clinic Fundeni din București, invitata ediției de sâmbătă, 20 februarie a.c. a emisiunii Născut în România

 
Nu mă văd făcând altceva, asta e menirea mea și trebuie să merg până la capăt
Anca Coliță este medic pediatru, specialist în oncohematologie pediatrică, șefa Clinicii de pediatrie a Institutului Clinic Fundeni din București, al cărei manager este, coordonatoarea echipei care luni, 15 februarie a.c., a realizat un transplant de celule stem hematopoietice de la un donator neînrudit la o fetiță de doar 1 an si o lună.
Transplantul a fost facilitat de Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (http://www.rndvcsh.ro/)
Care, chiar dacă n-a fost primul, emoțional a avut aceeași încărcătură pe care au avut-o toate cele pe care le-a realizat in cei 25 de ani de carieră.
Născut în România, 20 februarie a..c, de la 16.00 la 16.30, pe toate frecvențele Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, realizatoare Corina Negrea.