Recomandări culturale – luni, 8 martie 2021
8 March 2021
Adrian Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață luni, 8 Martie în urma infecției cu virusul SARS -CoV 2
8 March 2021

Fundația Calea Victoriei – la cultură și la educație nu se poate renunța

Se împlinește un an de când toate cursurile și atelierele Fundației Calea Victoriei se desfășoară exclusiv în mediul online. Ceea ce a început inițial ca un efort de adaptare și de regândire a programei de cursuri a deschis noi oportunități în pe parcursul anului care a trecut.

Cursurile de astronomie, desen, istorie, psihologie, dezvoltare personală, filosofie, istoria artei și multe altele au ajuns la cursanți din toate colțurile lumii, dincolo de distanțele care ne-au separat în anul ce a trecut.

Dovadă a faptului că educația continuă și cultura sunt pe lista lucrurilor la care nu se poate renunța niciodată, oameni din toată țara, dar și din Londra, Paris, Madrid, Berlin, Praga, Roma, Barcelona, San Francisco, Stockholm au ales să socializeze și să-și petreacă timpul liber învățând despre picturi celebre, istoria României, filosofi greci, cultură japoneză sau antropologie.

După un an de #FCVonline, Fundația Calea Victoriei oferă tuturor cursanților o promoție: 15% reducere la toate cursurile din luna aprilie. Mai multe detalii https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/1-an-de-cursuri-online-la-fundatia-calea-victoriei-si-15-reducere-la-subiectele-tale-preferate/.