PORTRET: Grigore Vasiliu Birlic – un geniu al satirei, farsei şi comediei
24 January 2021
Se redeschid toate teatrele din București?
25 January 2021

Naționalul sibian are programate 11 întâlniri, online și offline, până la finalul lunii ianuarie

Spectacolul Șarpele în iarbă, foto - Sebastian Marcovici

11 evenimente online și offline sunt prezentate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în perioada 27 – 31 ianuarie 2021: spectacolul-lectură „Nu regret nimic”, de Székely Csaba și coordonat de actorul Mihai Coman, șase noi momente din seria „Actori.SB.Online – Daruri teatrale” și patru spectacole la TNRS – Sala Mare sunt întâlnirile din această săptămână cu actorii TNRS.

„Actori.SB.Online – Daruri teatrale” continuă cu alte șase episoade oferite de actorii: Ioana Blaga Frunzescu, Johanna Adam, Cristina Stoleriu, Anca Cipariu, Diana Văcaru-Lazăr și Daniel Bucher. Poveștile și poemele pentru cei mici și mari vă așteaptă de la ora 21:00, iar de la ora 21:30 poezia avangardistă.

Luna ianuarie se încheie cu patru spectacole antrenante la TNRS – Sala Mare: „Șarpele în iarbă” / „Falsche Schlange”, regia Rafael David Kohn; „Bravul soldat Švejk”, one-man show cu Viorel Rață; „Mărie, Mărie (tribut Mariei Tănase)”, un spectacol de Gabriela Neagu și „Damen vals”, un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu. Joi, vineri și sâmbătă, de la ora 19:00, și duminică de la ora 17:00 ne vedem la teatru! Biletele pot fi achiziționate de aici: https://www.tnrs.ro/program.

Pe Scena Digitală sunt spectacole disponibile oricând, oriunde și pe orice device. „Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr.; „Felii”, un spectacol de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii; „Moroi”, regia Alexandru Dabija, „LIVE”, regia Bobi Pricop; „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu; „Văzduh”, regia Victor Olăhuț, „Opinia publică”, regia Theodor-Cristian Popescu și „Maternal”, regia Radu Nica, sunt titlurile disponibile în luna ianuarie, la un click distanță. Pe parcursul anului 2021, pot fi vizionate 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme, dintre care 22 de premiere, exclusiv pe www.scena-digitala.ro, pe bază de abonament sau bilet.