La Opera Națională Română Iași, spectacole în premieră și bucuria revederii cu publicul în sala de concerte!
22 February 2021
„Gala de Dragobete”, „Seară franceză” și „Elixirul dragostei”, pe scena Operei Naționale București
22 February 2021

„Next to Normal – (A)normal”, un musical surprinzător și original pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian”

Prima reprezentație a musicalului „Next to Normal – (A)normal”, sub forma unui spectacol concert, va fi pe data de 6 martie, de la ora 18:00, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu o distribuție de excepție. Biletele sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate online.

Laureat al Premiului Tony în 2009 și al Premiului Pulitzer pentru dramaturgie în 2010, „Next to Normal – (A)normal” este un musical american pe versuri de Brian Yorkey și muzica de Tom Kitt. Considerat unul dintre cele mai mature musicaluri ale ultimelor decade, spectacolul a avut premiera pe Broadway în 2008, iar acum ajunge și în România.

„Un musical curajos și uluitor. Este mai mult decât un musical la care vii și te simți bine: este un musical în care simți totul”, notează renumitul ziar The New York Times despre musicalul american.

„Next to Normal – (A)normal” spune povestea unei femei obișnuite (Diana Goodman), soție și mamă, care luptă să depășească un eveniment profund din viața ei și cu impactul acestuia asupra întregii familii. O poveste emoționantă, dar și plină de umor, despre o familie care încearcă să facă față unei situații care nu este normală, dar de înțeles. Un musical surprinzător și original, în care momentele comice alternează cu emoțiile sincere.

Spectacolul lansează o invitație de a medita asupra felului în care societatea și familia relaționează cu persoane care suferă de tulburări psiho-emoționale. Considerată afecțiunea secolului XXI, depresia este tot mai răspândită și întâlnită inclusiv la pre-adolescenți. Spectacolul „Next to Normal – (A)normal” abordează cu sensibilitate această problemă și pătrunde în spațiul intim al unor personaje care se confruntă cu ea.

Spectacolul beneficiază de participarea specială a orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Mai multe detalii la www.nexttonormal.ro și pe paginile de Facebook și Instagram ale spectacolului.
Biletele pot fi achiziționate la: Next to Normal – (A)normal, 6 martie 2021, Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian, Bucuresti (ticketstore.ro) sau de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.