Teatru cu haz și har, în premieră la Comedy Cluj #8
28 September 2016
Producţii europene de prestigiu, în FEST(IN), la Nottara
29 September 2016

Nou eveniment în lumea Teatrului Independent

‘Gala Tânărului Actor Independent’ se înscrie pe lista evenimentelor importante care vin să susțină Teatrul Independent.

Prima ediție va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2016, la Sibiu și este o ediție pilot pentru dezvoltarea unui program special, dedicată tinerilor actori independenți, Acest eveniment poate ajuta tânărului actor să crească, să se afirme și îi poate confirma profesionalismul. Gala este inițiată de Compania de Teatru Become alături de Teatrul Mic Sibiu și este un program susținut de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și Primăria Rășinari.

Evenimentul va fi o încununare a eforturilor celor care fac teatru în sistem independent. Cele mai bune one man showuri sau one women showuri ca și cele mai bune spectacole vor fi premiate în cadrul acestei gale.

‘Editia pilot din acest an a galei se alătură evenimentelor dezvoltate de asociația noastră, exclusive pentru zona independentă, pentru care toată lumea se laudă că face și în esență nimeni nu face nimic concret. Una dintre condițiile de participare cu siguranță va fi ca cei care se vor însrie să nu fie angajați într-un teatru de stat. Totodată, cele mai bune spectacole ce vor fi premiate în cadrul galei vor participa în anii următori în cadrul Sibiu Fringe Festival’—a spus Cătălin Grigoraș, președinte Asociația Internațională de Tineret BECOME.

Iubitorii de teatru independent sunt așteptați timp de patru zile, în trei locații diferite cu spectacole care vor marca cu siguranță prima ediție a Galei Tânărului Actor Independent.

Biletele vor fi puse în vânzare pe tomtix.ro. Prețul unui bilet la oricare dintre spectacole este de 20 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 5 lei.