Născut în România: Ioan T Morar s-a întors în țară pentru un turneu de lansări al noii sale cărți, Șapte ani în Provence
28 August 2018
EVENIMENT Radio România Cultural la Gaudeamus Brașov: Limba română, limba Unirii – Dezbatere și recital poetic
28 August 2018

Peste 30 de edituri și agenții de difuzare de carte, vor fi prezente la Brașov, la Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România”

Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România” va poposi, pentru prima dată la Brașov! Târgul fi inaugurat miercuri, 29 august, în Piațeta Sf. Ioan, acolo unde se desfășoară cel mai importante evenimente culturale, găzduite la poalele Tâmpei. Vor fi prezente peste 30 de edituri și agenții de difuzare de carte, care abia așteaptă să prezinte publicului ultimele noutăți editoriale. Va fi un program al Târgului, axat pe carte, dar vor fi prezente și evenimente conexe, jocuri, dezbateri, muzică.

Despre alte evenimente care vor fi apreciate la Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România”, organizat la Brașov, ne-a oferit detalii Coni Chifor, coordonator Gaudeamus…

Un moment aparte în cadrul Târgului va fi vineri, 31 august, când Radio România Cultural va organiza o dezbatere, având ca temă ,,Ziua Limbii Române”. Programul de vizitare a Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România”, organizat la Brașov în perioada 29 august – 2 septembrie, este zilnic, între orele 11,00-21,00, accesul fiind liber.