F-SIDES, primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei, revine cu cea de-a doua ediție
19 May 2021
Teatrelli anunță deschiderea înscrierilor pentru distribuția performance-ului work in progress „Băiatul văduvă”, în regia lui Eugen Jebeleanu
19 May 2021

Poveștile săptămânii de la Teatrul „Gulliver”

 

 

Bucuria poveștilor e în toi la Teatrul GULLIVER, unde fiecare nouă reîntâlnire cu publicul este o adevărată sărbătoare plină de zâmbete și voie bună. În această săptămână, Teatrul GULLIVER a pregătit două spectacole pentru publicul gălățean. Astfel, pe lângă întâlnirea de duminică, de la ora 10:30, iubitorii de povești beneficiază de o reprezentație și sâmbătă, tot de la ora 10:30.

Ziua de sâmbătă, 22 mai, este dedicată explorării tainelor lumii și aventurii cunoașterii alături de „Elefănțelul curios”, cea mai nouă producție a teatrului. Spectacolul “Elefănțelul curios” este povestea explorării, bucuria descoperirii și entuziasmul jocului. Regia înțesată de umor isteț, energie și dinamism poartă amprenta inconfundabilă a lui Aurelian Iorga. Scenografia plină de culoare aparține Marianei Brudiu, care reușește să surprindă și să recompună un univers fascinant, ce impresionează prin expresivitate, vivacitate și strălucire. Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști.

Duminica oferă oportunitatea de a descoperi fascinanta poveste a Cenușăresei într-un nou registru. Jocul păpușilor, combinat și completat cu jocul actoricesc, promite o experiență artistică specială, după cum mărturisește însuși regizorul spectacolului, Ciprian Huțanu. Distribuția spectacolului este compusă din actorii: Elena Marin, Ionuț Negrișanu, Gina Geru, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga. Vocile cântecelor aparţin artiştilor Cristina Bleandură, Florin Bobei şi corului Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Întregul decor şi construcţia păpuşilor de dimensiuni umane sunt realizate de scenograful Vlad Tănase, iar muzica ce conferă întregului spectacol o atmosferă aparte, este semnată de compozitorul gălățean Eugen Dan Drăgoi. Grafica digitală, ce completează întregul decor de poveste, este concepția lui Andrei Cozlac.

Uniți prin zâmbet, de magia poveștilor, la teatru lumea e mereu vie, bucuria autentică și joaca necontenită, într-o copilărie fără limite și fără vârstă. Teatrul GULLIVER cheamă copiii la minunate povești și spectacole.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.