Producătorii independenți de film se pregătesc pentru IPIFF15
18 February 2021
„În căutarea tatălui pierdut” – omul din spatele artistului de geniu
19 February 2021

„Să vorbesc cu tine” va fi difuzată live online de pe scena Teatrelli, special de Dragobete

„O rază de lumină într-un timp zbuciumat”, un spectacol plin de iubire și de optimism, „Să vorbesc cu tine”, pe textul cunoscutei Ana-Maria Bamberger, deopotrivă dramaturg și medic, cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu în rolurile principale, va fi difuzat în regim de live streaming pe 24 februarie, de la ora 19.00, pe platforma Streamerse (link https://streamerse.net/event/sa-vorbesc-cu-tine).

Un spectacol work in progress conceput de Antoaneta Cojocaru, „Să vorbesc cu tine” propune publicului o adevărată desfășurare de forțe cu momente de dans, „un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată” (Ana-Maria Bamberger). Despre textul spectacolului, presa franceză apreciază că are „multă inteligență, navigând între diferite genuri: comedia clasică, comedia de situație, în spatele cărora se ascunde o scriere cu tonuri psihanalitice”.

Pe 24 februarie, cu începere de la ora 19.00, publicul va putea urmări „Să vorbesc cu tine” în regim de live streaming, direct de pe scena Teatrelli, chiar de Dragobete. Prețul unui bilet este de 35 de lei, biletele fiind disponibile pentru achiziționare la link-ul https://streamerse.net/event/sa-vorbesc-cu-tine.

„Cred că avem nevoie cu toții în perioada aceasta de ceva comic șispumos, de ceva care să ne aducă un strop de lumină și de bucurie”, mărturisește actrița Antoaneta Cojocaru.

Mai multe informații pe www.teatrelli.com, www.facebook.com/teatrelli/, www.instagram.com/teatrelli/.