Ascultă Radio România Cultural Live

Peste 20 de speakeri recunoscuți pe plan internațional și local vor fi prezenți la TEDxFloreasca, pe 8 Iunie 2018

Peste 20 de speakeri recunoscuți pe plan internațional și local vor fi prezenți la TEDxFloreasca, pe 8 Iunie 2018
32846964_238586936723538_5797600976470802432_n

22 Mai 2018, 19:20

Primul eveniment TEDxFloreasca adună la un loc, pe 8 Iunie, în București, actori, muzicieni,

profesioniști din tehnologie și design sau antreprenori. Într-un cadru diferit de editiile anterioare, pe acoperișul Mall Promenada, peste 20 de speakeri recunoscuți pe plan internațional și local își vor ține discursul sub formatul consacrat TED.

------

Tema evenimentului este “NEW - New Evolution Way”, subiectul principal de anul acesta fiind schimbarea. Speakerii, oameni care pot să ne inspire și care, la un moment dat în viață și-au dat seama cum se trăiește armonios și fericit, vor vorbi despre cum acceptăm schimbarea în viata noastră și mai ales de ce merită să facem acest lucru.

TEDx Floreasca va aduce toate acesta și ceva în plus: o perspectivă românească. Veți cunoaște români de succes și poveștile lor. Vor fi prezente personalități importante din lumea universitară, a sportului, actorie, business, cultură, fotografie, design, corporate și antreprenoriat. Despre eveniment:  “Acum câțiva ani am început să mă uit la discursurile de la TED, iar mesajul despre “idei care merită împărtășite” a rezonat cu mine din prima. M-am hotărât să organizez un eveniment TEDx exclusiv cu ajutorul voluntarilor și astfel a luat naștere TEDxFloreasca. Viața este despre a experimenta momente memorabile și a spune povesti minunate, așa încât ne luăm angajamentul că pe 8 Iunie nu vom oferi doar un simplu eveniment, ci oportunitatea conectării cu oameni valoroși.”Adrian Cioroianu, Lead Organizer TEDx Floreasca 2018.

Câteva din numele confirmate pentru prezenţa pe scena TEDxFloreasca sunt:

Ionuț Budișteanu este informatician, inventator și ambasador al turismului românesc. Este cunoscut pentru rezultatele sale deosebite la concursurile internaționale, dar mai ales pentru marele premiu Gordon E. Moore obținut la concursul "Intel International Science and Engineering Fair, una dintre cele mai importante competiții de știință și inginerie.

Liviu Lucaci este scriitor, regizor și un actor talentat, care a jucat în Status Quo, Teenage Space Vampires, The Friend’s Letters și Detective By Chance. Liviu Lucaci activează la Teatrul Național din București.

 

Matei L. Buta este Executive Director la Siebenbürgischer Karpatenverein și un cunoscut fotograf. Matei Buta știe cum să transmită o mie de emoții prin fotografiile sale. Simona Halep, Dan Negru, The Motans, Iulia Albu, Alina Eremia, Smiley, Dan Coma, Marius Manole sunt doar câțiva din cei cu care Matei a lucrat.

Tedy Necula este regizor și producător de film independent, dar și un vorbitor care a impresionat mereu audiențele numeroase, îndemându-i mereu pe cei aflați în public să-şi caute şi să-şi găsească echilibrul în ei înşişi.

Horia Văcărescu este un muzician de excepție. Un violonist care promovează muzica așa cum a fost aceasta inițial creată – ca pe o artă. Cel care vă va face să iubiți muzica clasică.

 

Evenimentul TEDxFloreasca este cu adevărat special pentru că este organizat cu ajutorul a zeci de voluntari, oameni din diferite domenii care investesc timpul lor și cunoștințele dobândite de-a lungul anilor pentru a crea momente excepționale participanților.

“Implicarea în organizarea și marketarea acestui eveniment alături de o echipă de 20 de oameni cu care nu am lucrat niciodată anterior, este o experiență inedită pentru mine, apropo de tema evenimentului [NEW] New Evolution Way. Este fantastic să vezi cum un obiectiv mare adună în jurul său toate resursele de energie și cunoștințe ale unei echipe de profesioniști entuziaști. Mesajul despre “ideas worth spreading”, promovat de atât de mult timp de către evenimentele TED / TEDx, funcționează cu rezultate excelente în cazul echipei TEDxFloreasca, echipă ce a pus ideile în acțiune!" Eliza Nițescu, Marketing Manager TEDx Floreasca 2018

Mai multe detalii despre eveniment şi despre cei care vor fi prezenţi pe scenă se găsesc la http://tedxfloreasca.ro/, http://tedxfloreasca.ro/2018-speakers/

Biletele, în limita a 100, s-au pus deja în vânzare la prețul de 99 lei bucata și le puteți găsi aici: https://tedxfloreasca.ro/tickets/

Evenimentul TEDxFloreasca este susținut de Promenada Mall,NN România și Teraplast, în calitate de parteneri principali.

Alţi parteneri ai evenimentului: Cramele Hamangia, Rives, Aqua Carpatica, ACKnowledge, Evrika Publishing, Subway, Solo Caffe

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Canal 33, BiziLive TV, Blitz TV, Business Days, Sales Magazine

------

 

Despre TEDxFloreasca

În spiritul “idei care merită împărtăşite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtăşesc o experienţă tip TED. Pentru mai multe informații accesați pagina de facebook: https://www.facebook.com/tedxfloreasca/

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 26 de ani ca o conferinţă de patru zile ţinută în California şi a ajuns astăzi o conferinţă globală care anual invită liderii lumii să-şi prezinte ideile în 18 minute. Pentru mai multe informaţii accesaţi https://www.ted.com/ şi pagina de Facebook: www.facebook.com/TED

Ascultă live

Ascultă live

12:00 - 12:30
Vorba de cultură
Ascultă live Radio România Cultural
10:10 - 13:00
PRIETENII DE LA RADIO
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
Acum live
Radio România Internaţional
Ascultă live Radio România Internaţional
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
12:00 - 12:20
JURNALUL SATULUI
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
Acum live
Radio România Braşov FM
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța
Ascultă live Radio România Constanța
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara
Ascultă live Radio România Timișoara
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj