Ascultă Radio România Cultural Live

ICR sărbătoreşte Ziua Culturii Naţionale

10 Ianuarie 2018, 14:11

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită pe 15 ianuarie 2018, este marcată și în acest an de reprezentanțele Institutului Cultural Român din străinătate prin numeroase manifestări culturale. Evenimentele sunt dedicate atât Zilei Culturii Naționale, cât și debutului unei serii ample de proiecte care marchează Centenarul Marii Uniri. Programul reunește recitaluri de poezie, concerte, expoziții, spectacole de teatru, evenimente literare, proiecții de film și conferințe.

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, la ICR Londra se va desfăşura, pe 15 ianuarie, concertul Imago Mundi – „100”. Concertul evocă, printr-o fuziune originală de sonuri clasice şi folclorice, stilurile muzicale tradiţionale din regiunile istorice ale României. Imago Mundi, va prezenta, cu această ocazie, o incursiune într-un secol românesc de creaţie muzicală. Proiectul cuprinde lucrări culte, semnate de mari compozitori români, dar şi muzică tradițională din regiunile istorice ale României – Banat, Crișana, Maramureș, Ardeal, Bucovina, Moldova, Basarabia, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Programul muzical va fi completat de proiecțiile foto și video realizate de Florin Ghenade.

Duminică, 14 ianuarie va avea loc concertul 100 de ani de muzică românească, la Conservatorul de Muzică Santa Cecilia din Roma, eveniment organizat de Accademia di Romania din Roma. Concertul va fi susținut de flautistul Matei Ioachimescu și de pianista Mara Dobrescu. În program sunt incluse lucrări de George Enescu, Tiberiu Brediceanu, Petre Elinescu, Paul Constantinescu, Doru Popovici, Sigismund Toduță, Doina Rotaru, Cristian Lolea.

Institutul Cultural Român de la Lisabona, în colaborare cu Ambasada României în Republica Portugheză și cu Muzeul Național de Arheologie din Lisabona, propune, pe 13 ianuarie 2018, organizarea spectacolului „Dor de Eminescu”, în interpretarea actorului Ion Caramitru și a clarinetistului Aurelian-Octav Popa. Spectacolul va avea loc la ora 19.00, în „Salonul Nobil” de la Muzeul Național de Arheologie din Lisabona, în cadrul „Anotimpului românesc”.

Cei doi artişti vor susţine spectacolul şi la Berlin. ICR „Titu Maiorescu” din Berlin, în parteneriat cu Ambasada României în Republica Federală Germană, organizează, pe 15 ianuarie, un recital Eminescu în interpretarea actorului Ion Caramitru, acompaniat la clarinet de către Aurelian Octav Popa. Totodată, la eveniment va participa academicianul Eugen Simion, care va susține o conferință despre rolul lui Mihai Eminescu, alături ceilalți mari clasici, în construirea literaturii române moderne.

Institutul Cultural Român de la Paris propune organizarea unui recital excepţional susţinut de pianista Suzana Bartal și violonistul Virgul Boutellis-Taft, pe 15 ianuarie 2018, la Sala Bizantină a Ambasadei României în Franţa. Concertul este de asemenea dedicat Centenarului creării României moderne. De asemenea, la ICR Paris, va avea loc, pe 17 ianuarie, recitalul de poezie românească Treptele Unirii – texte din poezia clasică și contemporană, în interpretarea actorului Emil Boroghină.

Actorul Emil Boroghină, director al Festivalului Internațional Shakespeare și președinte al Fundației „William Shakespeare”, va interpreta, joi, 18 ianuarie 2018, spectacolul de poezie „Treptele Unirii” și la Reședința Ambasadorului României de la Bruxelles, Belgia. Evenimentul este organizat de ICR Bruxelles, în colaborare cu Ambasada României în Regatul Belgiei pentru celebrarea Zilei Culturii Naționale (15 ianuarie) și a Unirii Principatelor Române (24 ianuarie). 

Tot cu ocazia Zilei Culturii Naționale, pe 26 ianuarie, ca urmare a propunerii Ambasadei României în Republica Franceză, Institutul Cultural Român de la Paris organizează, în colaborare cu Centre Wallonie-Bruxelles (CWB) o reprezentaţie a spectacolului „Clara Haskil, prélude et fugue” de Serge Kribus, spectacol produs de Atelier Théâtre Jean Vilar din Belgia şi reprezentat în sala de spectacole a CWB.

Pentru a marca Ziua Culturii Naționale, ICR Istanbul organizează concertul susținut de Iosef Ion Prunner și Cvartetul ARTMUZIK pe 12 ianuarie 2018, la Opera de Stat Süreyya. ICR Istanbul va organiza şi un recital excepțional, realizat împreună cu Ambasada României la Ankara, pe 16 ianuarie 2018. Concertul va fi susținut de pianistul Vlad Dimulescu.

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” de la Chișinău, în colaborare cu Sala cu Orgă şi Ambasada României în Republica Moldova organizează, pe 16 ianuarie, un concert extraordinar de muzică clasică cu prilejul Zilei Culturii Naţionale. Evenimentul va avea loc la Sala cu Orgă şi va fi susţinut de: Orchestra Naţională de Cameră a Sălii cu Orgă, sub bagheta maestrului Cristian Florea şi soliştii Radu Banariuc (vioară), Ştefan Negură (Nai) şi Ion Negură (flaut).

Ziua Culturii Naţionale este celebrată în fiecare an pe data de 15 ianuarie şi reprezintă data naşterii poetului Mihai Eminescu.

Modificările în programul dedicat Zilei Culturii Naționale se actualizează pe site-ul Institutului Cultural Român :http://icr.ro/pagini/icr-sarbatoreste-ziua-culturii-nationale

Contact: Direcția Comunicare și IT, 031 7100 624, biroul.presa@icr.ro.

Programul complet pentru celebrarea Zilei Culturii Naționale în reprezentanțele Instututului Cultural Român

ICR Berlin : Recital „Eminescu”, în interpretarea actorului Ion Caramitru 15 ianuarie 2018

ICR „Titu Maiorescu“ din Berlin, în parteneriat cu Ambasada României în Republica Federală Germană, organizează un recital dedicat poetului Mihai Eminescu, în interpretarea actorului Ion Caramitru, acompaniat de clarinetistul Aurelian Octav Popa. La eveniment va participa academicianul Eugen Simion, care va susține o conferință despre rolul lui Mihai Eminescu, alături ceilalți mari clasici, în construirea literaturii române moderne. Tema comunicării va fi consacrată influenței culturii germane asupra lui Mihai Eminescu și asupra culturii române în general, din perspectiva apariției, în prima jumătate a secolului XX, a unui curent existențialist românesc. Evenimentul va fi găzduit în spațiile de reprezentare ale Ambasadei României la Berlin.

ICR Bruxelles: Recitalul de poezie românească Treptele Unirii – texte din poezia clasică și contemporană, în interpretarea actorului Emil Boroghină 18 ianuarie 2018

ICR Bruxelles, în colaborare cu Ambasada României în Regatul Belgiei, propune celebrarea Zilei Culturii Naționale (15 ianuarie) și a zilei de 24 ianuarie (celebrarea Unirii Principatelor Române) prin organizarea, în data de 18 ianuarie 2018, a spectacolului de poezie Treptele Unirii, în interpretarea actorului Emil Boroghină – Director al Festivalului Internațional Shakespeare și Președinte al Fundației „William Shakespeare”. Evenimentul are loc la Reședința Ambasadorului României de la Bruxelles, clădire din patrimoniul belgian, achiziţionată în timpul mandatului ministrului afacerilor externe, Nicolae Titulescu și devenită proprietatea statului român, în 1932. Recitalul de poezie Treptele Unirii, susținut integral în limba română, va fi prezentat într-o formă complexă și spectaculoasă : muzică, lumini, proiecții video. Împreună cu recitalul susținut de actorul Emil Boroghină, producția artistică, asigurată de Teatrul Nottara, tratează cea mai importantă problemă a existenței unui neam: unitatea. Scenariul aduce în prim-plan momente semnificative ale istoriei naţionale din cei 100 de ani care au trecut de la Marea Unire: perioada interbelică şi cea postbelică, perioada regimului comunist, încărcată de contradicţii şi umbre, dar şi perioada de profunde schimbări în societatea românească, de la Revoluţia din decembrie 1989 şi până astăzi.

ICR Lisabona : Spectacolul „Dor de Eminescu” -13 ianuarie 2018

ICR Lisabona, în colaborare cu Ambasada României în Republica Portugheză și cu Muzeul Național de Arheologie din Lisabona, propune, în data de 13 ianuarie, spectacolul „Dor de Eminescu”, în interpretarea actorului Ion Caramitru și a clarinetistului Aurelian-Octav Popa, pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, 2018. Spectacolul va avea loc la ora 19.00, în „Salonul Nobil” de la Muzeul Național de Arheologie din Lisabona, în cadrul „Anotimpului românesc”. Spectacolul „Dor de Eminescu” este un recital inspirat din manuscrisele lui Mihai Eminescu, susținut de actorul Ion Caramitru și completat de intermezzo-uri din muzica clasică şi contemporană, în interpretarea clarinetistului Aurelian Octav Popa.

ICR Londra : Concert Imago Mundi - ˂100˃, eveniment de celebrare a Zilei Culturii Naţionale şi a Centenarului Marii Uniri - 15 ianuarie 2018

Proiectul „100” al formaţiei Imago Mundi este creat special cu ocazia importantului jubileu şi evocă, printr-o fuziune originală de sonuri clasice şi folclorice, stilurile muzicale tradiţionale din regiunile istorice ale României. Imago Mundi dedică publicului o incursiune într-un secol românesc de creaţie muzicală. Proiectul cuprinde lucrări culte, semnate de mari compozitori români, dar şi muzică tradițională din regiunile istorice ale României – Banat, Crișana, Maramureș, Ardeal, Bucovina, Moldova, Basarabia, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Programul muzical va fi completat de proiecțiile foto și video realizate de Florin Ghenade, un performance vizual ce continuă proiectul său din ultimii cinci ani, dedicat arborilor seculari din România – „Arbori Bătrâni”.

ICR Madrid : România în Primul Război Mondial 25 ianuarie – 20 februarie 2018

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a Centenarului Primului Război Mondial, ICR Madrid organizează expoziţia „România în Primul Război Mondial”, la Muzeul Militar din Toledo (Museo del Ejército). Centrul de interes al acestei expoziții va fi colecția Herranz-Teodorescu, formată din mai multe categorii de piese: decorații și brevete, barete; medalii; documente; obiecte; reviste, majoritatea vestigii ale istoriei României sau conexe acesteia. Colecția privată a familiei Heranz-Teodorescu este una inedită, piesele colecției nefiind expuse publicului larg până în prezent. Această expoziție reprezintă contextul cultural româno-spaniol, prin care atât publicul spaniol cât și românii rezidenți în Spania vor putea să comemoreze împlinirea a 100 de ani de la terminarea Marelui Război.

ICR Paris : Suzana Bartal și Virgil Boutellis-Taft în recital cu ocazia Zilei Culturii Române 15 ianuarie 2018

ICR Paris propune recitalul susţinut de pianista Suzana Bartal și de violonistul Virgul Boutellis-Taft, luni, 15 ianuarie 2018, la Sala Bizantină a Ambasadei României în Franţa. Concertul este dedicat și Centenarului creării României moderne. Pe toată durata concertului se vor realiza proiecții de film, pe tema Centenarului Unirii și Zilei Culturii Române.

Concert 100 de ani de muzică românească cu ocazia Zilei Culturii Naționale la Conservatorul de Muzică Santa Cecilia din Roma - 14 ianuarie 2018

Accademia di Romania in Roma organizează concertul 100 de ani de muzică românească, la Conservatorul de Muzică Santa Cecilia din Roma, duminică, 14 ianuarie 2018. Astfel, la Roma se deschide seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri. Concertul va fi susținut de flautistul Matei Ioachimescu și de pianista Mara Dobrescu. Programul cuprinde selecțiuni precum Tiberiu Brediceanu,  Suită pentru flaut și pian; Petre Elinescu,  Dansul vrăjitoarelor pentru flaut și pian; Paul Constantinescu, Joc Dobrogean, Toccata pentru pian;· Doru Popovici, Colind pentru flaut alto și pian; Sigismund Toduță, Allegro con brio din Sonata pentru flaut și pian; George Enescu, Cantabile și Presto; Doina Rotaru, Legenda pentru flaut și resonator; ·Cristian Lolea, Sonată pentru flaut și pian.

ICR Paris: Recitalul de poezie românească Treptele Unirii – texte din poezia clasică și contemporană, în interpretarea actorului Emil Boroghină 17 ianuarie 2018

ICR Paris organizează spectacolul de poezie Treptele Unirii, în interpretarea actorului Emil Boroghină, director al Festivalului Internațional Shakespeare și președinte al Fundației „William Shakespeare”. Spectacolul este dedicat Zilei Culturii Naționale și Centenarului Marii Uniri. Protagonist este actorul și managerul de teatru Emil Boroghină, care a realizat acest spectacol împreună cu tânărul regizor Alexandru Mâzgăreanu - unul dintre cei mai de succes regizori de teatru ai tinerei generații care, la mai puțin de 30 de ani a regizat spectacole pe scenele de la Teatrul Național, Teatrele Odeon, Nottara, Comedie, ArCub și Metropolis.

ICR Paris : Spectacolul „Clara Haskil, prélude et fugue”, cu ocazia Zilei Culturii Române 26 ianuarie 2018

Ca urmare a propunerii Ambasadei României în Republica Franceză, ICR Paris organizează, în colaborare cu Centre Wallonie-Bruxelles (CWB), în premieră la Paris, o reprezentaţie a spectacolului „Clara Haskil, prélude et fugue” de Serge Kribus. Spectacolul este produs de Atelier Théâtre Jean Vilar din Belgia și va avea loc în sala de spectacole a CWB. Evenimentul urmăreşte viaţa Clarei Haskil, pianista română renumită pentru interpretarea repertoriului clasic și romantic, apreciată îndeosebi pentru concertele și înregistrările ei cu piese de Mozart. Artista a fost considerată cea mai bună interpretă a lui Mozart din epocă. Numele ei este păstrat viu de unul din cele mai mari concursuri de pian din lume, Concursul Internaţional de Pian Clara Haskil, din Vevey, Elveția. Rolul pianistei este interpretat de actriţa Anaïs Marty.

Expoziția Muzica sferelor [Geometria secretă a artei europene] a artistului Cristian Ungureanu la Accademia di Belle Arti din Aquila 16 - 30 ianuarie 2018

Accademia di Romania in Roma propune organizarea unei expoziții, Muzica sferelor [Geometria secretă a artei europene] a artistului Cristian Ungureanu, la Accademia di Belle Arti de la Aquila, în perioada 16-30 ianuarie 2018. Vernisajul va avea loc marți, 16 ianuarie, în prezența artistului Cristian Ungureanu. După succesul înregistrat de expoziția de la Roma, Accademia di Romania in Roma, în colaborare cu Accademia di Belle Arti din Aquila, Universitatea Națională George Enescu din Iași și Biennale Marte Live din Roma, și-a dorit să prezinte această expoziție și la Aquila. Demersul inedit al artistului român Cristian Ungureanu se înscrie în tradiția cercetărilor transdisciplinare a unor nume românești de rezonanță internațională, precum Pius Servien și Matila Ghyka.

ICR Stockholm: Celebrarea Zilei Culturii Naţionale prin programe multiart - 15 ianuarie 2018

ICR Stockholm va marca Ziua Culturii Naționale printr-un program cu mai multe componente: un concert de nai și pian, o lectură a unui fragment din eseul lui Benjamin Fondane, despre faimoasa operă Pasărea a sculptorului Constantin Brâncuși și lectură din opera unor scriitori români traduși în limba suedeză, precum Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Gabriela Melinescu, Daniela Crăsnaru, Nichita Stănescu, Ana Blandiana și un fragment din Apocalipsa după Cioran, interviul pe care Gabriel Liiceanu l-a luat filosofului român. Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Regatul Suediei.

ICR Viena: 168 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu (1850-1889) 15 ianuarie 2018

Institutul Cultural Român, în colaborare cu Asociaţia „Mihai Eminescu” din Viena dedică un eveniment poetului Mihai Eminescu, de la naşterea căruia se împlinesc 168 de ani. Luni, 15 ianuarie 2018, în sala „Eroica” a Theatermuseum (Palais Lobkowitz, Lobkowitzplatz 2), va avea loc un recital de poezie eminesciană susţinut de actorii Mercedes Echerer (în limba germană) şi Gerhard Brössner (în limba română). Tot în data de 15 ianuarie are loc o depunere de coroane la bustul poetului Mihai Eminescu din fața Parohiei Ortodoxe Române din Viena.

ICR Tel Aviv: Conferința „Eminescu în Transilvania”, susținută de Ion Cristofor Filipaș- 11 ianuarie 2018

ICR Tel Aviv, în colaborare cu Asociația Scriitorilor Israelieni de Limbă Română, propune organizarea, la sediu, a unui eveniment literar dedicat marelui poet național al României, Mihai Eminescu, sub egida Zilei Culturii Naționale, în data de 11 ianuarie 2018. Ion Cristofor, scriitor și critic literar, va susține conferința „Eminescu în Transilvania”, despre opera „omului deplin al culturii românești” și legăturile lui profunde cu Transilvania, în contextul aniversării Marii Uniri.

Chișinău : Concert de Ziua Culturii Naţionale la Sala cu Orgă - 16 ianuarie 2018

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” de la Chișinău, în colaborare cu Sala cu Orgă şi Ambasada României în Republica Moldova organizează un concert extraordinar de muzică clasică cu prilejul Zilei Culturii Naţionale. Evenimentul va avea loc la Sala cu Orgă şi va fi susţinut de: Orchestra Naţională de Cameră a Sălii cu Orgă, sub bagheta maestrului Cristian Florea şi soliştii Radu Banariuc (vioară), Ştefan Negură (Nai) şi Ion Negură (flaut). Evenimentul, devenit o tradiţie în peisajul cultural al Republicii Moldova va marca şi începutul manifestărilor şi proiectelor culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

Concert oferit de Cvartetul ARTMUSIK la Istanbul - 12 ianuarie 2018

Pentru a marca Ziua Culturii Naționale, ICR Istanbul propune organizarea unui concert susținut de Iosef Ion Prunner și Cvartetul ARTMUZIK în data de 12 ianuarie 2018, la Opera de Stat Süreyya, Istanbul.

Celebrare de Ziua Culturii Naționale la Ankara - 16 ianuarie 2018

De asemenea, ICR Istanbul va organiza un recital excepțional, care va fi realizat împreună cu Ambasada României la Ankara, în data de 16 ianuarie 2018. Concertul va fi susținut de Prof. Dr. Vlad Dimulescu, pianist. Principalul argument este acela al marcării unui eveniment major de diplomație publică, Ziua Culturii Naționale, împreună cu Ambasada României la Ankara.

ICR New York: Literatura română ca literatură a lumii

În întâmpinarea Zilei Culturii Naționale, ICR New York a organizat "Romanian Literature as World Literature" („Literatura română ca literatură a lumii”), vineri, 5 ianuarie 2018, la sediu. Evenimentul a presupus prezentarea cărții cu același titlu - o antologie publicată de Bloomsbury Publishing, una dintre cele mai prestigioase edituri din Statele Unite, la secțiunea Carte academică. Volumul îi are ca editori pe trei apreciați istorici și critici literari: acad. Mircea Martin, prof. dr. Christian Moraru (University of North Carolina, Greensboro, NC) și prof. dr. Andrei Terian (Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu) și este o colecție de 15 studii academice semnate de nume reprezentative pentru critica românească actuală, între care Carmen Mușat, Caius Dobrescu, Paul Cernat, Bogdan Ștefănescu, Mircea A. Diaconu, Doris Mironescu, Mihaela Ursa, Alex Goldiș, Mihai Iovănel. Antologia acoperă cele mai relevante aspecte privind situarea literaturii române în context mondial.

SENSE, un nou proiect inovator al Asociației Prezent Continuu se deschide publicului în septembrie
Muzică-Dans-Arte 18 Iulie 2024, 10:33

SENSE, un nou proiect inovator al Asociației Prezent Continuu se deschide publicului în septembrie

SENSE , cel mai nou proiect al Asociației Prezent Continuu , organizatorul festivalului NOVA , unul dintre cele mai complexe...

SENSE, un nou proiect inovator al Asociației Prezent Continuu se deschide publicului în septembrie
Expoziție la Galleria 28 "Eu, Alice Bretter, zbor! Lici"
Muzică-Dans-Arte 18 Iulie 2024, 08:00

Expoziție la Galleria 28 "Eu, Alice Bretter, zbor! Lici"

În perioada  19 iulie – 10 august 2024 , la Galleria28 din Timișoara va fi deschisă expoziția-eseu...

Expoziție la Galleria 28 "Eu, Alice Bretter, zbor! Lici"
Weekend Sessions la Muzeul Nicolae Minovici, 20-21 iulie
Muzică-Dans-Arte 18 Iulie 2024, 01:46

Weekend Sessions la Muzeul Nicolae Minovici, 20-21 iulie

Weekend Sessions  vă invită la ultimele întâlniri din sezonul de vară, care vor avea loc pe 20 și 21...

Weekend Sessions la Muzeul Nicolae Minovici, 20-21 iulie
Festivalul „Enescu și muzica lumii” - 21 de concerte în spații neconvenționale şi la Cazinoul din Sinaia, din 2 august
Muzică-Dans-Arte 18 Iulie 2024, 01:12

Festivalul „Enescu și muzica lumii” - 21 de concerte în spații neconvenționale şi la Cazinoul din Sinaia, din 2 august

Festivalul Internațional “ Enescu și muzica lumii” revine în 2024, la Sinaia, cu ediția a 25-a, în...

Festivalul „Enescu și muzica lumii” - 21 de concerte în spații neconvenționale şi la Cazinoul din Sinaia, din 2 august
Pianista Anca Elena: „Aș vrea să aducem imaginile din aceste poeme mai aproape de publicul român”
Muzică-Dans-Arte 18 Iulie 2024, 00:46

Pianista Anca Elena: „Aș vrea să aducem imaginile din aceste poeme mai aproape de publicul român”

Soprana Laura Tătulescu, violoncelistul Thibault Solorzano și pianista Anca Elena  încep...

Pianista Anca Elena: „Aș vrea să aducem imaginile din aceste poeme mai aproape de publicul român”
Proiectul artistic interdisciplinar „Arborescent” reunește ecologia, artele vizuale și tehnologia de ultimă oră, sub semnul accesibilității și inclusivității
Muzică-Dans-Arte 17 Iulie 2024, 16:17

Proiectul artistic interdisciplinar „Arborescent” reunește ecologia, artele vizuale și tehnologia de ultimă oră, sub semnul accesibilității și inclusivității

Inițiat de o echipă cu experiență vastă în realizarea de proiecte de cercetare artistică în care se...

Proiectul artistic interdisciplinar „Arborescent” reunește ecologia, artele vizuale și tehnologia de ultimă oră, sub semnul accesibilității și inclusivității
Violonistul Dmitry Sitkovetsky, violoncelistul Valentin Răduțiu și pianistul Lukas Geniušas vor susține un recital de excepție la Ateneul Român, în cadrul actualei ediții a Concursului Internațional George Enescu
Muzică-Dans-Arte 17 Iulie 2024, 09:50

Violonistul Dmitry Sitkovetsky, violoncelistul Valentin Răduțiu și pianistul Lukas Geniušas vor susține un recital de excepție la Ateneul Român, în cadrul actualei ediții a Concursului Internațional George Enescu

Celebrul violonist Dmitry Sitkovetsky, Președintele Juriului pentru secțiunea de vioară a Concursului Internațional George...

Violonistul Dmitry Sitkovetsky, violoncelistul Valentin Răduțiu și pianistul Lukas Geniušas vor susține un recital de excepție la Ateneul Român, în cadrul actualei ediții a Concursului Internațional George Enescu
Institutul Francez din România lansează „Orizont Sonor” - un nou festival de podcast, radio și creație sonoră
Muzică-Dans-Arte 17 Iulie 2024, 00:38

Institutul Francez din România lansează „Orizont Sonor” - un nou festival de podcast, radio și creație sonoră

În anul centenarului său, Institutul Francez din România lansează Orizont Sonor – un proiect...

Institutul Francez din România lansează „Orizont Sonor” - un nou festival de podcast, radio și creație sonoră
Ascultă live

Ascultă live

13:30 - 15:00
Pagini detox
Ascultă live Radio România Cultural
13:15 - 15:00
Reporterii actualităţii în miez de vară
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
14:00 - 15:00
English 1
Ascultă live Radio România Internaţional 1
Acum live
Radio România Internaţional 2
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
Acum live
Radio România Antena Satelor
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
Acum live
Radio România Braşov FM
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța AM
Ascultă live Radio România Constanța AM
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru