Motanul încălţat la Teatrul Naţional Radiofonic
18 October 2016
23 de producții cinematografice recente, în programul ediției din acest an a Zilelor Filmului German
19 October 2016

Senioarele Craiovei, alături de Teatrul Național “Marin Sorescu”

Teatrul Național “Marin Sorescu” își invită spectatoarele fidele să fie mai aproape de instituția pe care o iubesc și îi cunosc activitatea de ani de zile.

 

Doamnele care au urmărit, de-a lungul timpului, spectacolele și poveștile spuse de actorii Teatrului Național ”Marin Sorescu” Craiova, au râs și s-au bucurat alături de ei și și-au dorit să-i cunoască mai bine, au ocazia acum să afle mai multe, să descopere taine din culise și din spatele scenei.
Începând cu această stagiune, Stimate Doamne, actorii ar fi onorați să vă aibă alături și în continuare, venind cu sufletul și împărțind zâmbete înaintea fiecărui spectacol!

 

Dacă:
• Aveți timp liber la dispoziție
• Vă face bine să fiți printre spectatorii Naționalului
• Sunteți pensionară
• Vreți să cunoaşteţi mai bine actorii şi ce se întamplă în spatele scenei

  • Cunoașteți persoane cu aceeași pasiune pentru teatru ca și dumneavoastră

 

Atunci vă așteptăm să deveniți Senioarele Teatrului Național ”Marin Sorescu”:

  • Să întâmpinați spectatorii în fiecare seară de spectacol
  • Să fiți alături de noi în sală
  • Să ne ajutați să informăm publicul în legătură cu noutăţile Teatrului Național Craiova

 

Senioarele Teatrului Național ”Marin Sorescu” vor beneficia de un abonament de 2 persoane pentru întreaga stagiune.

 

Detalii la numerele de telefon: 0760 711 145; 0251 416 942.

 

 

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național “Marin Sorescu”

 

În luna octombrie, la TNC s-a ridicat nu doar cortina, ci se deschid și porțile. Sâmbătă, 29 octombrie, vă așteptăm să cunoașteți teatrul așa cum nu ați avut ocazia să o faceți până acum, la Ziua Porților Deschise.

 

Vă invităm să vedeți mai mult decât sălile de spectacol. Teatrul Național “Marin Sorescu” este o mare casă, un organism viu, ar spune actorii, cu toate funcțiile lui. Poate nu v-ați gândit niciodată de unde vin decorurile pe care le admirați în spectacole, unele mai colorate și nonconformiste, altele clasice. Toate acestea prind viață în atelierul de tâmplărie. Costumele capătă contur la atelierul de croitorie şi ajung în cabinele actorilor. Înainte de marea ieşire pe scenă, un loc esenţial este cabina de machiaj. Pe scenă, în sala de spectacol, jocul actorilor este amplificat de spoturile de lumină puse la punct de “luminiști”, dar și de sunetiștii care au grijă ca fiecare notă muzicală, fiecare sunet să se facă auzite exact în secunda dictată de regizor. Iar lista oamenilor minunați din spatele cortinei care fac lucrurile să se întâmple poate continua.

 

Așadar, sâmbătă, 29 octombrie 2016, vă invităm la Ziua Porților Deschise să îi vedeți pe toți în acțiune, să aflați povești neștiute, să vedeți ce se întâmplă în fiecare ungher din teatru. Pentru o mai bună coordonare a traseului și pentru a beneficia de surprizele pregătite de Ziua Porților Deschise, spectatorii sunt rugați să se încadreze în următoarele intervale orare: 11.00 – 13.00; 15.00 – 17.00; 18.00 – 20.00.

Vă așteptăm cu drag, sâmbătă, 29 octombrie 2016, să pornim împreună în călătoria magică de dincolo de scenă, a spectacolelor Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova.

 

 

 

SMARTELIER

Teatreliere pentru copii, adolescenți, tineri și pasionați

 

 

Perioada de înscriere la Atelierele de teatru SMARTELIER s-a încheiat. Mulţumim tuturor celor care au răspuns afirmativ invitaţiei noastre şi îi anunțăm că, începând cu data de 22 octombrie, vor fi alături de profesorii noştri la cursuri.

Programul complet al grupelor, orele și locul de desfășurare a atelierelor vor fi comunicate fiecărei persoane telefonic, dar și pe site-ul www.tncms.ro şi pagina de Facebook a Teatrului Național Craiova – tncms.oficial.