Filmul „La drum”, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Naționale
14 January 2021
Premieră online! Teatrul Mic prezintă “Richard III versus RICHARD III”
19 January 2021

Stagiunea online continuă la Teatrul Excelsior cu producții în premieră

Sezoane noi din serialul de comedie Dicționar Teatral Urban și din show-ul IMPROVChallenge, dar și un nou serial dedicat celor mai mici dintre spectatori sunt premierele începutului de an la Teatrul Excelsior.

Vrăjitorul Știe-Tot (premieră). Dacă v-ați întrebat vreodată câte forme pot avea fulgii de zăpadă sau cum funcționează un ceas cu cuc, dar și dacă nu v-ați întrebat încă, fiți fără grijă! Melwin – Vrăjitorul Știe-Tot – are toate răspunsurile! Vi le va dezvălui în fiecare duminică dimineața, alături de ucenicul său Lullus și de personaje din poveștile și basmele voastre preferate. Spectatori (mici și mari), sunteți invitați într-o lume magică unde veți descoperi lucruri fascinante, în timp ce vă veți amuza copios! Primul episod: duminică, 24 ianuarie, ora 11:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Dicționar Teatrul Urban – marțea și joia, de la ora 20:00. Curioșii reporteri Luminița Întuneric și Eugen Beznă se întorc în redacție și pornesc din nou în căutarea sensurilor teatrale ale unor cuvinte și expresii din cotidian. Întâmplările și întâlnirile cu personajele bizare pe care le intervievează le dau mereu planurile peste cap și produc de fiecare dată peripeții „semantice” greu de descurcat. Însă „Oracolul Teatrului” este mereu acolo pentru a vă dezvălui definiția lămuritoare. Sezonul 2 debutează marți, 19 ianuarie ora 20:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Vinerea, de la ora 20:00, setăm buna dispoziție pentru weekend cu IMPROVChallenge, show-urile de improvizație care depășesc de fiecare dată așteptările (tele)spectatorilor, dar și pe cele ale actorilor implicați. Deja cunoscuta echipă de improvizatori de la EXCELSIOR acceptă din nou provocările colegei lor Camelia Pintilie (MC-ul show-ului) de a plonja în ipostaze excepțional de imprevizibile. Și pentru că Teatrul EXCELSIOR s-a făcut deja remarcat prin faptul că își provoacă actorii să își depășească propriile limite, cel de-al treilea sezon IMPROVChallenge va fi… cu cântec! Start sezonul 3: vineri, 29 ianuarie ora 20:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Echipa Teatrului EXCELSIOR pregătește și alte proiecte surpriză, care vor fi lansate în lunile ce urmează. Accesați paginile de Facebook și Instagram și asigurați-vă că ați dat subscribe pe canalul de Youtube pentru a rămâne conectați la programul săptămânal!