Festivalul Serile Filmului Românesc își redefinește imaginea
6 February 2018
Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI: PREMIERĂ. La vita e bella de Radu F. Alexandru
8 February 2018

Stagiunea Oscar Wilde se vede pe marele ecran la Happy Cinema

Actrițele multi-premiate Eve Best și Anne Reid joacă în A Woman of No Importance, o nouă producție a comediei lui Oscar Wilde, pusă în scenă în stil clasic la Vaudeville Theatre Londra și difuzată pe marele ecran la Happy Cinema București. Piesa este regizată de Dominic Dromgoole, fost director artistic al The Shakespeare Globe, cu o experiență vastă în producții de epocă.

Jucată pentru prima dată în 1893, această piesă îmbină un fir narativ ibsenian cu replici de o inteligență sclipitoare, care satirizează aristocrația conservatoare a epocii Victoriene. Doamna Arbuthnot a reușit să-și protejeze fiul pentru multă vreme de un trecut nefericit, dar când acesta este angajat chiar de tatăl pe care nu îl cunoaște, situația scapă de sub control.

A Woman of No Importance a promovat vocea auctorială proaspătă a lui Oscar Wilde, iar subiectele lui care abordează tabu-urile sociale rămân relevante și astăzi.

Trailer: https://youtu.be/YJWVodkivBE

A Woman of No Importance ” face parte dintr-o serie de patru spectacole care se vor juca la Vaudeville Theatre din Londra anul acesta, bazate pe mult îndrăgitele piese de teatru ale lui Oscar Wilde, care vor fi difuzate la Happy Cinema după cum urmează: “Lady Windermere’s Fan”( 19 mai), “An Ideal Husband” (14 iulie) și “The Importance of Being Earnest” (17 noiembrie).

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNE ORIGINLĂ CU SUBTITRĂRI ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Costul biletului este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Autor Oscar Wilde

Regizor Dominic Dromgoole

Scenograf Jonathan Fensome

Durată: 155 minutes

Intro: 5 minutes

Actele 1 & 2: 65 minutes

Interval: 15 minutes

Actele 3 & 4: 70 minutes

Distribuție:

Mrs Arbuthnot Eve Best

Lady Hunstanton Anne Reid

Lady Caroline Pontefract Eleanor Bron

Hester Worsley Crystal Clarke

Mrs Allonby Emma Fielding

Lord Illingworth Dominic Rowan

Gerald Arbuthnot Harry Lister Smith

Reverend Daubeny William Gaunt

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!