PREMIUL MEU ESTE PREMIUL VOSTRU !
20 July 2021
SFR 12: Spectacole de teatru, eveniment in memoriam și un program de filme studențești Oana Pellea, pentru prima dată la SFR
21 July 2021

Teatru, dans şi muzică în #cartier Departe de centru, Aproape de oameni

 

 

Teatrul Masca are deosebita plăcere de a-i invita pe bucureșteni la o stagiune în aer liber, în “Amfiteatrul Lacătelor de dragoste” de la sediul din Cartierul Militari ce va avea loc în perioada 1 august – 12 septembrie.

 

“Departe de centru, Aproape de oameni” este un proiect inițiat de Teatrul  Masca care își propune să ofere locuitorilor din cartierele dormitor aflate în proximitatea sediului nostru (Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești) șansa de a vedea, într-un cadru prietenos și fără a trebui să se ducă până în centru, o suită de spectacole prezentate de o parte a instituțiilor culturale bucureștene, atât cele subvenționate de PMB, cât și cele independente sau subvenționate de Ministerul Culturii: Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tudoroiu.

 

Evenimentul unicat reprezintă un model de implementare în Capitala României a Strategiei Culturale București 2016-2026 și este un rezultat al efortului comun, dar și un model de colaborare între teatrele aparținând Primăriei Municipiului București și cele independente, toate aceste instituții renunțând la o parte din concediul tradițional dintre stagiuni pentru a oferi bucureştenilor seri de teatru, dans și muzică.

 

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la cele 17 spectacole și să petreceți o seară cu teatru (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

 

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări și informații la 0733.048.516) sau online (pe mystage.ro sau pe paginile web ale participanților).

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Programul evenimentului

Vineri 6 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – “Ducele”

Sâmbătă 7 august, 19.30 – Teatrul InDArt, “Întâi, sărută-mă”

Duminică 8 august, 19.30 – Centrul Național al Dansului București – “Pretend we make you happy (again)”

Joi 12 august, 19.30 – Marius Matache și Teddy Tudoroiu, Concert folk “Cartierul cu folk”

Vineri 13 august, 19.30  – Teatrul Arte dell’Anima – “Referințele la Dali mă excită”

Sâmbătă 14 august, 19.30 – Teatrul Coquette, “Ursul”

Duminică 15 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Mersul trenurilor”

Vineri 20 august, 19.30 – Teatrul Masca, “București Livrator”

Sâmbătă 21 august, 19.30 – Teatrul Arte dell’Anima, “Spectacol de improvizație – Improfix”

Duminică 22 august, 19.30 – Teatrul Țăndărică, “Regele moare” (spectacol pentru adulți)

Marți 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Șase comedii ușoare pentru oameni triști”

Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Nu sunt Eu”

Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, “O noapte furtunoasă”

Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, “Aici nu-i de joacă”

Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Național al Dansului București, “Less might be more, but sometimes less is just nothing”

Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Wanted”

Duminică 12 septembrie, 19.30 – Teatrul InDArt, “Lasă-mă să am grijă de tine”

 

*Cu excepția reprezentației Teatrului Țăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.