Start la înscrieri în prima serie de ateliere a Fabricii de povești electroColibri din stagiunea 2018 – 2019!
11 September 2018
Cecilia Ştefănescu a vorbit cu Elena Vlădăreanu la Scena şi ecranul despre film şi literatură
12 September 2018

Teatrul Colibri Craiova ocupă strada în Cluj cu povești, păpușari și păpuși!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va prezenta duminică, 16 septembrie 2018, la Cluj – Napoca, spectacolul Prietenii Motanului Încălțat și va susține atelierul de creație Povești din cutie, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Stradal „WonderPuck“, la invitația Teatrului de Păpuși ,,Puck“, organizatorul evenimentului.

Spectacolul Prietenii Motanului Încălțat îi va aduce duminică pe Scena mare din Piața Unirii din Cluj-Napoca pe actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Spectacolul este o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea (care semnează de asemenea scenariul și regia) și prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, hotărâtă să cucerească publicul de la oraș. Scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu – Jianu.

Atelierul Povești din cutie va fi coordonat de actorii Geo Dinescu și Marin Fagu și se va susține la Cluj tot duminică, 16 septembrie 2018. În cadrul acestui atelier copiii vor descoperi cu bucurie și încântare ce minunății de machete și păpuși se pot realiza din carton reciclabil.